ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποια «κακή» συνήθεια ζήτησε να κόψει ο Μπεν Άφλεκ

Η Λατίνα σταρ φαίνεται πως έχει θέσει τα όριά της μετά τον γάμο

O Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πλέον, ανδρόγυνο και οι... «απαιτήσεις» έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει κι εκείνη, όπως και κάθε άνθρωπος, τις ιδιαιτερότητές της κι ο ηθοποιός οφείλει να τις σεβαστεί -και αντίστροφα.

Ένα από τα πράγματα που «μισεί» η Λατίνα σταρ είναι το κάπνισμα, δηλαδή η... ένοχη απόλαυση του Μπεν Άφλεκ. Αυτός είναι και ο λόγος που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν τον Χολιγουντιανό σταρ να καπνίζει, απομακρυσμένος από όλους.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φακός των παπαράτσι τον εντόπισε να καπνίζει, ενώ έπαιρνε τον γιο του, Σάμουελ από το σχολείο του.΄Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι, που μίλησε στη «Marca»: «Η Τζένιφερ μισεί το κάπνισμα. Προσέχει το σώμα της και δεν πίνει, τρώει καλό φαγητό και σίγουρα δεν καπνίζει. Ο Μπεν έχει εγκαταλείψει πολλές κακές συνήθειες, που είχε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν μπορεί να ξεφορτωθεί τα τσιγάρα. Είναι η μόνη του ευχαρίστηση και κάτι, με το οποίο η Τζένιφερ πρέπει να μάθει να ζει. Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα κερδίσει τη μάχη. Όλοι θα θέλαμε ο Μπεν να κόψει το κάπνισμα, αλλά εξαρτάται από εκείνον, όχι από τη Τζεν».

Σύμφωνα με το RadarOnline.com, η Λόπεζ ήταν ανένδοτη σε αυτή της την επιθυμία, όμως ο Άφλεκ της εξήγησε πως το να καπνίζει πού και πού από το άγχος. Παρόλα αυτά, της υποσχέθηκε να αφήσει το τσιγάρο μακριά από το σπίτι τους και να καπνίζει μόνο όταν είναι μόνος του, έξω από αυτό.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση