ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σακίρα και Λιούις Χάμιλτον για διακοπές στην Καραϊβική»

Τι δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ, τα ΜΜΕ ήθελαν την Σακίρα να έχει βρει τον έρωτα ξανά... με διάφορα ονόματα, που στο τέλος δεν επαληθεύτηκαν. Ανάμεσά τους και ο Τομ Κρουζ. Πριν όμως από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε έντονα η φήμη που ήθελε την σταρ να διατηρεί σχέση με τον τον οδηγό της F1, Λιούις Χάμιλτον και ΄όπως φαίνεται, το ενδεχόμενο αυτό δεν αποκλείεται να ισχύει!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ισπανικής Μarca, η Σακίρα και ο Λιούις Χάμιλτον ετοιμάζονται για τις πρώτες κοινές τους διακοπές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος Τζόντι Μάρτιν, οι δύο τους, το περασμένο Σαββατοκύριακο δείπνησαν μαζί στην Βαρκελώνη, ένω έχουν ήδη κανονίσει να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

«Ο Χάμιλτον και η Σακίρα σχεδιάζουν να πάνε μαζί διακοπές και ξέρω ήδη τον προορισμό», είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Amor y Fuego», προσθέτοντας: «Είναι μία χώρα της Καραϊβικής, ένα σύντομο ταξίδι περίπου μίας ώρας».

Ακολούθως ο δημοσογράφος ξεκαθάρισε πως θα μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο σέβεται την απόφαση του ζευγαριού να μην βγει η σχέση τους ακόμα στα φώτα της δημοσιο΄τητας.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση