ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άσχημα νέα για την Shannen Doherty

Ανακοίνωσε, πως ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Άσχημα νέα για τη Σάνεν Ντόχερτι, η οποία παλεύει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο του μαστού και τώρα ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο.

Η διάσημη ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή με το ρόλο της ως «Μπρέντα Γουόλς» στη σειρά ''Μπέβερλι Χιλς'', με ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα νεότερα σχετικά με την υγεία της, δημοσιεύοντας την αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη στις 5 Ιανουαρίου, και η οποία έδειξε τη μετάσταση στον εγκέφαλο.

Σε βίντεο που πόσταρε, ανέφερε: «Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος ακτινοβολίας. Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική ενώ έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς. Αλλά αυτός ο φόβος…η αναταραχή… η χρονική στιγμή όλων αυτών… Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».


Η Σάνεν Ντόχερτι έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της και τη μάχη της με τον καρκίνο. Διαγνώσθηκε με καρκίνο μαστού, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία το 2015, ωστόσο, το 2020, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει και είχε διαγνωστεί εκ νέου με καρκίνο του μαστού τετάρτου σταδίου.

Στη λεζάντα ενός άλλου βίντεο που δημοσίευσε λίγο καιρό νωρίτερα, η ηθοποιός έγραψε: «Το χτεσινό βίντεο έδειξε τη διαδικασία όπου σου τοποθετείται η μάσκα που πρέπει να φοράς στη διάρκεια της ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο. Η πρώτη μου ακτινοθεραπεία έγινε στις 12 Ιανουαρίου. Ο φόβος μου είναι εμφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά τότε στη ζωή μου. Είμαι τυχερή που έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Dr Amin Mirahdi και τους εκπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai. Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναστάτωση… Η χρονική στιγμή που συνέβησαν όλα… Αυτή είναι η εικόνα του καρκίνου».

Η ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει όλη αυτήν την περιπέτεια με μεγάλη δύναμη και αξιοπρέπεια, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο, ενημερώνοντας τους ανθρώπους για την ασθένεια αυτή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση