ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενίσχυση και κατασκοπεία

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό στον Απόλλωνα. Απομένουν κάποιες τελευταίες «πινελιές» για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ των κυπελλούχων.

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού δεν βιάζονται για τις επόμενες  κινήσεις τους. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ακραίος επιθετικός, ο οποίος θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αξιολογήσει την ομάδα μέσα από τα φιλικά για να δει σε ποιες άλλες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα στην Αυστρία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Σήμερα στις 19:00 η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει την Μλάντα Μπόλεσλαβ Τσεχίας, στο δεύτερο της φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Στη Μολδαβία για κατασκοπεία

Άνθρωπος του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα θα ταξιδέψει απόψε στη Μολδαβία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη Ζάρια και τη Σαράγεβο.

Οι κυπελλούχοι θα αρχίσουν σιγά-σιγά το «κοσκίνισμα» των δυο ομάδων για να συλλέξουν όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούν. Σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που είναι η ομάδα από τη Βοσνία.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση