ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπογράφει ο Πέρες!

Ο Χιλιανός μέσος Τζέισον Αλεσάντρο Σίλβα Πέρες φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για 26χρονο μέσο που αγωνιζόταν στην Παλεστίνο την περασμένη περίοδο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει μια σημαντική εκκρεμότητα για τη μεσαία γραμμή.

Ο Αλεσάντρο Σίλβα Πέρες δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στην Ευρώπη. Μάλιστα δεν έχει αγωνιστεί εκτός Χιλής και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που φεύγει από την πατρίδα του. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παλεστίνο όπου έμεινε από το 2011 μέχρι και το 2013 μετρώντας 62 συμμετοχές. Έπειτα μετακόμισε για ένα χρόνο στην Colo Colo όπου έκλεισε τη χρονιά με 15 συμμετοχές και την επόμενη χρονιά φόρεσε και πάλι τη φανέλα της Παλεστίνο. Έπειτα από ακόμη μια γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές πήρε μεταγραφή στην Αντοφαγάστα το 2014/15 και Ουνιόν Λα Καλέρα 2015/16. Την περασμένη σεζόν ο Πέρες αγωνιζόταν όπως είπαμε αγωνιζόταν στην Παλεστίνο και με 26 συμμετοχές έκλεισε ακόμη μια καλή σεζόν.

Στην καριέρα του συνολικά έχει πετύχει 8 τέρματα, κάτι που φαίνεται πως δεν είναι το φόρτε του, ενώ αντίκρισε 38 κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες. Ο Αυγουστή πάντως θεωρεί πως ο Πέρες είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή της ομάδας και έτσι σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση