ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαλλακτικός Μίτροβιτς

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο κεφάλαιο ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ Ανόρθωσης και Νίκολα Μίτροβιτς, με τις δύο πλευρές να γεφυρώνουν το χάσμα. Ως γνωστόν η πρώτη επαφή έδειξε ότι ο Σέρβος μέσος είχε αυξημένες απαιτήσεις στο καθαρά οικονομικό κομμάτι, μειώνοντας παράλληλα τις πιθανότητες να παραμείνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» για δεύτερη σερί χρονιά.

Οι θετικές εμφανίσεις στο πεντάμηνο που φόρεσε τη φανέλα με το φοίνικα, ικανοποίησε τον Ρόνι Λέβι ο οποίος άναψε το πράσινο φως για παραμονή του ωστόσο όπως και κάθε περίπτωση που θα ακολουθήσει, εξαρτάται σημαντικά από το οικονομικό σκέλος. Στις αρχές της εβδομάδας ο Μίτροβιτς αξίωσε κλειστό διετές συμβόλαιο, σενάριο το οποίο οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» δεν είδαν με θετικό μάτι και έτσι υπήρξε μια στασιμότητα.

Ωστόσο η επαναπροσέγγιση έφερε αν μη τι άλλο υπαναχώρηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποίος εν τέλει δείχνει να… συμβιβάζεται με μονοετές συμβόλαιο, αλλά με αυξημένες απολαβές. Ο 30χρονος μέσος θεωρείται από τον Ισραηλινό τεχνικό μια σημαντική μονάδα στο ρόστερ της νέας χρονιάς αλλά και ένας από τους λίγους που, όντως, απέδειξαν ότι αξίζουν να παραμείνουν στην Ανόρθωση.

Η θητεία του σε χώρες όπως αυτά το Ισραήλ και η Ουγγαρία, αλλά και οι τίτλοι που κατέκτησε, προσδίδουν στον Μίτροβις εμπειρία πρωταθλητισμού, η οποία τη δεδομένη στιγμή, σπανίζει στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση