ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαφορά εμπειρίας και κορεσμού

Η περίπτωση του Αντριάν Κολούνγκα είναι παράδειγμα προς αποφυγή

Το πάθημα με τον Ίγκορ Τόμασιτς δεν έγινε μάθημα για τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης και έτσι η νέα περιπέτεια ακούει στο όνομα... Αντριάν Κολούνγκα. Ως γνωστόν ο Ισπανός ακραίος επιθετικός με την πενιχρή συμμετοχή και συμβολή, διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής στη λύση του, μιας και είναι εκτός πλάνων του Ρόνι Λέβι. Η προσπάθεια των κυανόλευκων είναι να αποδεσμευτούν από ένα βαρίδι στον προϋπολογισμό μιας και ο πρώην ποδοσφαιριστής των Λας Πάλμας, Ουέλβα, Ζαραγόζα, Χετάφε, Μπράιτον, Γρανάδα και Μαγιόρκα αποτελεί σκιά του καλού του εαυτού.

Σαφέστατα από μια μονάδα με τέτοιο βιογραφικό, οι προσδοκίες ήταν λογικό να ήταν υψηλές ωστόσο φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι η λεπτή γραμμή που διαχωρεί την εμπειρία από τον κορεσμό, ξεπεράστηκε. Η όλη συμπεριφορά και προσέγγιση του Αντριάν Κολούνγκα παραπέμπει περισσότερο σε έναν ποδοσφαιριστή που ψάχνει το τελευταίο... κομπόδεμα από το άθλημα και όχι έναν ποδοσφαιριστή πρόθυμο να παλέψει για την ομάδα του.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η περίπτωση του αγώνα κατά τον οποίον ο Ρόνι Λέβι τον πέρασε στον αγώνα σαν αλλαγή και τον απέσυρε σχεδόν άμεσα λόγω αδιαφορίας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση