ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκουαρντιόλα: «Μόνο ο Μέσι»

Για την φετινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι, τον Σαμπαλέτα αλλά και τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, μίλησε μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τη Γουέστ Μπρομ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

Για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν λέω ότι έχει γίνει ήδη, όμως η Άρσεναλ χρειάζεται να κερδίσει 5 ή 6-0 την ομάδα του φίλου μου, Ρόναλντ Κούμαν. Είναι στο χέρι μας να τερματίσουμε τρίτοι».

Για την σεζόν: «Δεν ήταν καλή από την άποψη ότι δεν παλέψαμε για τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για τον Σαμπαλέτα: «Απόψε ήταν η τέλεια νύχτα για τον Σαμπαλέτα. Αν και είναι η πρώτη μου σεζόν, μετά από ότι είδα σήμερα, καταλαβαίνω τι σημαίνει ο Σαμπαλέτα για αυτή την ομάδα. Είναι θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι όπως ο Χαρτ, όπως ο Γιάγια Τουρέ, όπως ο Αγουέρο».

Για τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ: «Ήταν ένα ρεζουμέ της χρονιάς η σημερινή εμφάνιση. Παίξαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλές ευκαιρίες, όμως μας έβαλαν γκολ. Ο Αγουέρο δεν σκόραρε σήμερα, όμως μα βοήθησε με μία ασίστ, συμμετείχε στο πρώτο.»

Αγουέρο εναντίον Μέσι/Κριστιάνο: «Εκτός από έναν παίκτη στον κόσμο, και όλοi ξέρετε ποιος είναι, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να βελτιωθούν».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση