ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το κίνητρο της φανέλας…»

Η Ανόρθωση πήγε στην Λευκωσία και πάλεψε στα ίσα τον ΑΠΟΕΛ, αλλά στο τέλος δέχτηκε την ισοφάριση. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε αρχικά:

«Ικανοποίηση υπάρχει για την εμφάνιση και για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Όχι όμως για το αποτέλεσμα, αφού η ομάδα παλεύει μέσα στο γήπεδο για τη νίκη και θα μπορούσε να το κάνει αυτό στο χθεσινό παιχνίδι. Αποδείχτηκε ότι το κίνητρο που είχαμε να παίξουμε για την φανέλα και την ιστορία της ομάδας, ήταν πιο ισχυρό από το κίνητρο που είχαν κάποιες άλλες ομάδες για την βαθμολογία. Η Ανόρθωση αυτή είναι και θα παίζει για την ιστορία της, όπως είπαμε πολλές φορές»

Για την διαιτησία: «Έχω ακούσει τις δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου. Απλά, να πω ότι η Ανόρθωση είχε δεχτεί πέντε κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι δύο ήταν για μαρκάρισμα. Από κει και πέρα, θα μπορούσε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη ο Μιλάνοφ. Θα μπορούσε να τιμωρηθούν κι άλλοι παίκτες, όπως ο Μπαράλ και Πιέρος. Όμως, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό, γιατί δεν έχει αξία. Η πραγματική αξία είναι ο αγώνας της χρονιάς την ερχόμενη Τετάρτη με τον Απόλλωνα και εκεί επικεντρωνόμαστε τώρα».

Για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες χθες: «Οι παίκτες πήγαν στην Λευκωσία για να τα δώσουν όλα. Αξίζουν τα εύσημα οι ποδοσφαιριστές, καθώς έπαιξαν με αυτό το πάθος, παραμονές και ενός πολύ σημαντικού αγώνα, όπως είναι αυτός με τον Απόλλωνα».

Για την παρουσία του κόσμου την Τετάρτη: «Έχει γίνει sold out σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Τους ευχαριστούμε πραγματικά για την αφοσίωση τους στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό που θα βρίσκονται μαζί μας την Τετάρτη. Οι παίκτες θα πάρουν ώθηση από τον κόσμο και ενέργεια».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Απουσιάζει ο Γκιγέρμε που δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Ο Κολούγκα, πιθανό και ο Αγιλάρ. Επιστρέφει ο Βίκτορ. Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι. Το είπα και πιο παλιά, θα το πω και τώρα. Αποδείχτηκε ότι η Ανόρθωση το μόνο που την φοβίζει είναι ο κακό της εαυτός. Εάν είναι καλά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση