ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόβα κυπέλλου

Σ’ ένα γήπεδο, όπου δεν έχει και την καλύτερη παράδοση τα τελευταία χρόνια εκστρατεύει σήμερα η Ανόρθωση.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ και θέλει μια καλή εμφάνιση ενόψει και του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη. Άπαντες αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού παιχνιδιού, όμως θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι απουσίες δεν λείπουν και αυτή την φορά για τον Ισραηλινό τεχνικό. Συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές θα είναι στο απουσιολόγιο. Οι Βίκτορ, Γκιγιέρμε Σάντος, Αγκιλάρ και Κολούνγκα θα είναι απόντες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, με τον Λέβι να ψάχνει τον τρόπο για την καλύτερη τους αντικατάστασή τους. Από την άλλη, ο Γιαν Κόπριβετς επιστρέφει από την τιμωρία του και είναι διαθέσιμος.

Το πλάνο του Ισραηλινού για το σημερινό παιχνίδι είναι άγνωστο για την ώρα. Αλλαγές σε πρόσωπα είναι αρκετά πιθανές. Ο Κόπριβετς ίσως επιστρέψει στο τέρμα, αν και ο Γιώργος Παπαδόπουλος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στα προηγούμενα παιχνίδια. Γκάμπριελ δεξιά στην άμυνα και Γιαννούλης στα αριστερά, με Καλντερόν και Ερέρο στα στόπερ.

Σιβού μαζί με Μίτροβιτς στα χαφ και Ράγιος πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού. Καλό και Ολιβέίρα στα «φτερά» με τον Αντρέ Άλβες να επανέρχεται στην κορυφή της επίθεσης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση