ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδιανόητη γκάφα της Τορίνο!

Το 2015 η διοίκηση της Τορίνο αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα για κάτι, πραγματικά, μεγάλο: Αποφάσισε να χτίσει, εκεί που βρισκόταν το ''Stadio Filadelfia'', ένα νέο, αλλά υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, όπως και γήπεδο 4.200 θεατών, στο οποίο θα αγωνίζονται οι «μικροί» του συλλόγου! Εγένετο, δηλαδή… Νέα Φιλαδέλφεια!

Πού είναι το πρόβλημα; Στο ότι η κατασκευαστική εταιρεία (Philadelphia Foundation), έναν, περίπου, μήνα πριν τα εγκαίνια του γηπέδου (στις 25 Μαΐου), στα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, έβαλε, προκειμένου να τσεκάρει τον ήχο, στα μεγάφωνα… τον ύμνο της Γιουβέντους! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο ύμνος της πιο μισητής αντιπάλου της Τορίνο ακούστηκε στο ιστορικό γήπεδό της!

Αμέσως, οι οπαδοί της «γκρανάτα» στους γύρω δρόμους σάστισαν και μόλις έμαθαν τι ακριβώς έχει συμβεί, έγιναν έξαλλοι, όπως και οι άνθρωποι του συλλόγου, που ζήτησαν τον λόγο από την εταιρεία! Η τελευταία, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αλλά άντε τώρα να ηρεμήσουν οι φίλοι της Τορίνο. Και εδώ που τα λέμε, δεν έχουν και άδικο. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, άλλωστε, φαίνεται πως μπορεί να μην έχει γίνει ένα απλό λάθος…

Πηγή: sport-fm.gr

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση