ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιδερένιοι και βασικοί

Δύο επιστροφές στις προπονήσεις αναμένεται να μετρήσει ο Ρόνι Λέβι το επόμενο διήμερο, μιας και δύο «λεγεωνάριοι» πέρασαν το προηγούμενο διάστημα εκτός Κύπρου ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων. Αναμφίβολα αποτελούν δύο μονάδες στις οποίες ο καπετάνιος της Ανόρθωσης στηρίζει πολλά και προορίζει για το βασικό σχήμα του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΛ. Οι Αμπντουλάχι Σιβού και Γιαν Κόπριβετς βρέθηκαν με τις αποστολές των Νιγηρία και Σλοβενία αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να μετρήσουν λεπτά συμμετοχής.

Βέβαια αυτό ουδόλως προβληματίζει τον Ισραηλινό τεχνικό της «Μεγάλης Κυρίας» ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι το ρόστερ είναι δομημένο με τρόπο που κάθε απώλεια μετρά. Άλλωστε η διαχείριση του Λέβι μαρτυρά ότι ένας περιορισμένος αριθμός ποδοσφαιριστών χωρά στα φετινά, πόσο μάλλον στα μελλοντικά, του πλάνα.

Όσον αφορά τον Σιβού, ο αμυντικός μέσος της Ανόρθωσης παρακολούθησε από τον πάγκο τον αγώνα μεταξύ Νιγηρίας και Σενεγάλης, ενώ ο Δευτεριάτικος αγώνας απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο στο Λονδίνο, δεν πραγματοποιήθηκε. Ο δε Κόπριβετς ήταν στην αποστολή του αγώνα Σκωτίας και Σλοβενίας με την χώρα του να γνωρίζει την ήττα με σκορ 1-0, με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση