ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καθαρίζει» τους πράσινους

Τη φετινή χρονιά ο Απόλλωνας έχει πάρει τον αέρα της Ομόνοιας. Η ομάδα της Λεμεσού αντιμετώπισε 4 φορές τους «πράσινους» και δεν έχασε ούτε και μια.

Μάλιστα ο Απόλλωνας κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Ο «κυανόλευκοι» νίκησαν δυο φορές στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο η οποία έφερε και την πρόκριση. Έτσι τη φετινή χρονιά είναι καθαρό πως ο Απόλλωνας έχει το πάνω χέρι. Στο ίδιο τέμπο θα πρέπει να συνεχίσει όμως ο Απόλλωνας αν θέλει να ελπίζει για πρωτάθλημα. Ο επόμενος αγώνας απέναντι στην Ομόνοια θα είναι καθοριστικό. Η διαφορά από την κορυφή είναι 7 βαθμοί και είναι εύκολα αντιληπτό πως περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να βρει τις λύσεις για ακόμη μια φορά στις απουσίες που έχει. Εκτός θα μείνει ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ένεκα της αποβολής του στον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ αντίθετα ο Μάγκλιτσα έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή. Όμως ακόμη και να βρεθεί στην αποστολή δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού. Βέβαια υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμη και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν όσο κοντεύει το ντέρμπι.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση