ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ενοχλητική αναμονή

Στο πρωτάθλημα υπάρχει διακοπή και όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στην Ανόρθωση τα πράγματα είναι πιο χαλαρά αυτές τις μέρες. Όμως, το πρόβλημα για το Ρόνι Λέβι, είναι πως όπως ήρθαν τα πράγματα βαθμολογικά η ομάδα του δεν έχει κίνητρα όχι μόνο σε περίοδο διακοπής αλλά και γενικότερα.

Το να παίζεις στην Ανόρθωση είναι από μόνο του κίνητρο, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται δυσκολότερο να το εφαρμόσεις από το να το πεις με λόγια. Έτσι, μόνη ελπίδα είναι ο θεσμός του κυπέλλου που σαφώς αποτελεί κίνητρο για όλους.

Το πρόβλημα, είναι πως εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα φέτος που μεταξύ προημιτελικών και ημιτελικών μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Ανόρθωση σφράγισε στις 8/3 το εισιτήριο πρόκρισης και θα περιμένει μέχρι τις 18/4 για να μάθει τον τρίτο αντίπαλο που θα βγει από το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ! Ενάμιση μήνας όχι μόνο μέχρι να παίξει αλλά μέχρι απλά να μάθει αντίπαλο στην κλήρωση!

Τότε που έδωσε τα ματς με την ΑΕΚ, ήταν ακόμα στον αέρα η είσοδος στην εξάδα και υπήρχε εγρήγορση κάτι που φάνηκε και στην Αρένα. Σιγά σιγά αυτό εξασθενεί και είναι άκρως επικίνδυνη κατάσταση ενόψει των ημιτελικών.

Παντελή και Λέβι το ξέρουν καλά και είναι ο βασικός λόγος που τους κατσάδιασαν για να περάσει το μήνυμα πως όλα τα ματς πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν να είναι ημιτελικοί. Η επιστροφή στη δράση θα μας δείξει σε πιο βαθμό το κατάφεραν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση