ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την Πέμπτη η απόφαση

Νεότερη ενημέρωση (23/2, 00:25):

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας που είχε σαν κύριο θέμα το μέλλον του Τζον Κάρβερ στον πάγκο της ομάδας.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Άγγλος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «πρασίνων». Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (23/2).

Όσο αφορά το πόστο του τεχνικού διευθυντή τα πάντα παραμένουν ρευστά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο σχετικά με την παραμονή του Νίκου Νταμπίζα.

Τι γράψαμε νωρίτερα (22/2, 21:15):

Με το ενάμισι πόδι εκτός Ομόνοιας φαίνεται να βρίσκεται ο Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος τεχνικός δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και κυρίως του κόσμου της ομάδας.

Ο Κάρβερ «πληρώνει» την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ομόνοια το τελευταίο διάστημα. Η ήττα από τον Απόλλωνα και ο αποκλεισμός από το κύπελλο ξεχείλισαν το ποτήρι, το οποίο ήταν ήδη γεμάτο.

Είναι πολύ πιθανόν δουν την πόρτα εξόδου και άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου του «πρασίνων». Να σημειωθεί πως ο Νίκος Νταμπίζας ταξιδεύει την Πέμπτη για την Αμερική όπου θα παρακολουθήσει προγραμματισμένο σεμινάριο της UEFA.

Η απόφαση για την αποδέσμευση του Τζον Κάρβερ πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ, στον πάγκο των «πρασίνων» θα βρίσκεται υπηρεσιακός προπονητής. Επικρατέστεροι είναι οι Άκης Ιωακείμ και ο υπεύθυνος  των Ακαδημιιών Γέσπερ Φρέντμπεργκ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση