ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με τα ίδια ιδανικά από το 1920»

Δελτίο Τύπου ολοκλήρωσης δειγματοληψίας για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών με τη μέθοδο Swabs (σάλιο), που διοργάνωσαν η “Αναγέννηση” Δερύνειας και η ΕΔΟΝ Δερύνειας, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπούσε από τη μια στην ενίσχυση της τράπεζας μυελού των οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, αλλά και στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη λευχαιμία και άλλες παθήσεις, που μπορούν να θεραπευτούν με την εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν στη δειγματοληψία, αλλά και όλους όσοι παρευρέθηκαν, για να στηρίξουν την προσπάθεια μας, μεταξύ αυτών, τους βουλευτές του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Χριστάκη Τζιοβάνη και Νίκο Κέττηρο, το Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του ΑΚΕΛ στο Δήμο Δερύνειας, ποδοσφαιριστές, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της Αναγέννησης Δερύνειας και πλήθος κόσμου.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες κοινωνικής δράσης και προσφοράς. Είναι καθήκον μας να προωθούμε τέτοιες σημαντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία και να φέρνουμε τον κόσμο σε επαφή με ζητήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν με την ουσιαστική συμμετοχή και ανιδιοτελή προσφορά. 20.02.2017

Υ.Γ. Με τα ίδια ιδανικά από το 1920

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση