ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ήταν πολλά τα κέρδη

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ετοιμάζεται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν πολλά στο Μπιλμπάο και θέλουν να τα εξαργυρώσουν και στο πρωτάθλημα.

Αρχικά η παρουσία των Εφραίμ και Γιαννιώτα ήταν καταπληκτική. Οι δυο τους κατέθεσαν την ψυχή τους και με τα τέρματα τους έβαλαν τον ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ιδιαίτερα ο Γιαννιώτας ήταν παντού μέσα στο γήπεδο. Πάλεψε, έβγαλε πάθος και ψυχή, κάτι που την φετινή χρονιά του έλειψε και οι «γαλαζοκίτρινοι» ελπίζουν πως το παιχνίδι στο «Σαν Μαμές» ήταν μόνο η αρχή.

Παράλληλα στην άμυνα ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πως μπορεί και χωρίς τον Καρλάο. Οι Γιαμπερέ και Μερκής παρά τα λάθη τους (στο δεύτερο ημίχρονο τα 3 λάθη του Γιαμπερέ) και τις ατυχίες τους (στο τέρμα που η μπάλα βρήκε τον Μερκή) έδειξαν πως έχουν την κατάλληλα χημεία. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο οι δυο τους έδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν ένα αμυντικό δίδυμο απροσπέραστο.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως αξίζει να γίνει και στον Νικόλα Ιωάννου. Ο νεαρός είχε απέναντι του τον καλύτερο παίκτη της Μπιλμπάο, ένα παίκτη παγκόσμιας κλάσης, τον Γουίλιαμ, του οποίου η αξία του ξεπερνά τα 45 εκατομμύρια, και όμως στάθηκε αξιοπρεπώς. Έδειξε πως δεν μασά και έδωσε τα πάντα.

Τα στοιχεία αυτά πρέπει να κρατήσει ο ΑΠΟΕΛ, και μάλιστα να τα ενισχύσει εν όψη της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν τη δυνατότητα για πολλά έστω και σε διπλό ταμπλό. Φτάνει αυτό να το βγάλουν στο γήπεδο.  

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση