ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οκτώσαμεν!

Όγδοη σερί νίκη για τον Απόλλωνα, που επικράτησε με 3-1 της Δόξας και συνέχισε τις καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα. Βινίσιους, Σαρδινέρο και Πίεχ τα γκολ.

Από πολύ νωρίς αντιληφθήκαμε πως η μπάλα θα ήταν την περισσότερη ώρα στην κατοχή των παικτών του Απόλλωνα, αφού η Δόξα επέλεξε να κλείσει τους χώρους πίσω και να ψάξει επιθέσεις στην κόντρα. Από άποψη να μη δεχθεί φάσεις σε ροή αγώνα τα κατάφερε μια χαρά, όμως οι στημένες μπάλες ήταν πληγή που τελικά της έκανε τη ζημιά. Ο Μάγκλιτσα στο 27’ σημάδεψε το δοκάρι, ο ίδιος στο 34’ από κοντά πάλι με κεφάλι αστόχησε και φτάσαμε στο 42’ για να έρθει το γκολ. Το έβαλε ο Βινίσιους από κοντά μετά από μια πολύ καλή μπαλιά του Κυριάκου. Η Δόξα είχε τη στιγμή της για να ισοφαρίσει στο φινάλε, όταν το σουτ του Παολίνιο απέκρουσε ο Βάλε και στη συνέχεια ο Ούιλσον βρήκε το δοκάρι.

Η Δόξα δεν ανοίχτηκε ιδιαίτερα μετά το γκολ που δέχθηκε, με τον Απόλλωνα να μην βρίσκει έτσι χώρους αλλά να απειλεί με τον Παπουλλή στο 55’ με σουτ μέσα από την περιοχή που έσωσε ο Νέγκρι. Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά στο 61’ από μπαλιά του Πέδρο και τελείωμα στην κίνηση του Σαρδινέρο.  Πλέον ο Αυγουστή έκανε και διαχείριση του ρόστερ του αποσύροντας τον Σακέτι που ήταν στο όριο των καρτών αλλά και τον Σαρδινέρο όταν αυτός τραυματίστηκε.

Το κοινό ζητούσε κι άλλα γκολ, με τους ποδοσφαιριστές να το προσπαθούν και να βρίσκουν σημαντικές ευκαιρίες για να τα πετύχουν αλλά τις σπαταλούσαν οι Μάγκλιτσα και Πίεχ. Ο Πολωνός με την… τρίτη βρήκε όμως ένα γκολ με κεφαλιά στο 87’μετά από ασσίστ του Σέρτζιο. Στο φινάλε είχαμε και μια φάση απλά για να έχουμε να συζητάμε, αφού ο Νικολαΐδης πήρε πάνω του μια απόφαση να μετρήσει ένα γκολ που δεν έπρεπε (ως οφσάιντ) του Κορομινάς.

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Μπεντόγια, Βασιλείου, Χάμπος,  Πέδρο, Βινίσιους, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Παπουλλής(63’ Πίεχ), Σαρδινέρο(78’ Σέρτζιο), Μάγκλιτσα.

Δόξα (Πουρσαϊτίδης): Νέγκρι, Παουλίνιο, Ρούντι, Ρετόντο(82’ Πόλο), Κάστρο, Κένεντι, Μπραούλιο, Κορομίνας Λεονάρντο, Φοφανά(44’ Σάντσες), Πουτζιουρής

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση