ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Περιμένουμε απαντήσεις από τρεις παίκτες»

Ο Πρόδρομος Πετρίδης έκανε ποδαρικό στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95.0, «Κάνε παιχνίδι». Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τη χθεσινή νίκη απέναντι στην ΑΕΖ:

«Είναι η δεύτερη βδομάδα που είμαστε στην κορυφή. Αυξήσαμε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση όμως είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς γιατί υπάρχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Είχαμε ένα σχετικά βατό πρόγραμμα. Στη συνέχεια ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια.»

Για την προσπάθεια ενίσχυσης:

«Γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση. Έχουμε αποστείλει κάποιες προτάσεις. Δεν θα φέρουμε κάποιον για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες προτάσεις παίρνουμε από μάνατζερ. Δεν είναι όμως εύκολο να πάρεις ποιοτικούς παίκτες. Κατά την άποψη του Κρίστιανσεν και του Σάμπουριτς θέλουμε κάτι πιο ποιοτικό. Αναμένουμε απαντήσεις από τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές. Αν και εφόσον υπάρξει κατάληξη, μέχρι την Τετάρτη ίσως κλείσουμε και τις δυο μεταγραφές».

Για το ντεμπούτο του Μπαράλ:

«Ήταν μια εντελώς προσωπική επιλογή του Κρίστιανσεν ο Μπαράλ. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα στην επίθεση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερος.»

Για την παρουσία του κόσμου:

«Ο κόσμος πρέπει να έρχεται στο γήπεδο. Η ομάδα μονοπωλεί στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος να κάνει το καθήκον και εμείς κάνουμε το καθήκον μας σαν διοίκηση. Έχει τέσσερα συνεχόμενα χρόνια που κατακτούμε το πρωτάθλημα. Έχουμε πέντε συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί»

Για τον Λορένθο:

«Είναι ένας σκάουτερ εγνωσμένης αξίας. Βλέπουμε το πόσο καλά γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές που μας προτείνονται. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον κύριο Λορένθο μόνο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θα κριθεί περισσότερο το καλοκαίρι»

Για το ιδιόκτητο γήπεδο:

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να ανακοινώσουμε εξελίξεις για το γηπεδικό. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσουμε αυτό το έργο. Έχουμε δημιουργήσει τις οικονομικές δυνατότητες για να ανταποκριθούμε. Ένα έργο της τάξης των 25 εκατομμυρίων μπορούμε να το υλοποιήσουμε σε συνεργασία βέβαια με κάποιους άλλους επενδυτές».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση