ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακή και αβοήθητη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Νίκη και επάνοδο στις καλές εμφανίσεις ήθελε η Ομόνοια στη χθεσινή αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο. Έδωσε γήπεδο και κατοχή της μπάλας στον αντίπαλο, (67 τοις εκατόν υπέρ αυτού το ποσοστό), εφαρμόζοντας την τακτική των αντεπιθέσεων, ενώ δεν κατάφερε να διατηρήσει το ελπιδοφόρο 2-0, μένοντας στην ισοπαλία, την οποία ο Τζόν Κάρβερ χαρακτήρισε ως ήττα. 

Πήρε ένα βαθμό και έχει συγκομιδή 38 βαθμών, ούσα στην πέμπτη θέση του πίνακα. Αν κερδίσουν σήμερα Απόλλωνας και ΑΕΛ, η διαφορά από τον πρώτο, ανεβαίνει στους πέντε βαθμούς και από τη δεύτερη στους έξι.

Η Ομόνοια ήταν κακή και χθες. Δεν μπόρεσε ποτέ να κρατήσει μπάλα, ούτε και ρυθμό, επιτρέπουσα έτσι στον αντίπαλο να κυριαρχήσει. Οι παίκτες, κυρίως, επιδίδονταν στην προσπάθεια αναχαίτισης του ανώτερου αντιπάλου. Παρά την αγωνιστική πενία κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο 65’. Η ομάδα δεν πήρε τις βοήθειες από τον πάγκο (φρεσκάρισμα στο κέντρο, για ανάσες αφού οι παίκτες στο χώρο, πέρα από την αδυναμία κατοχής της μπάλας, είχαν κιόλας... στερέψει) και συνέχισε να «βαρά» υποχώρηση. Μέχρι που δέχτηκε την ισοφάριση. 

Έξι κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε χθες ο Φάνος Κατελάρης και χάνει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Ο νεαρός δέχθηκε κάρτα και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση