ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για το καλοκαίρι;

Όταν στον ΑΠΟΕΛ έμπαιναν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου γνώριζαν εξ’ αρχής ότι θα αναζητούσαν επιλογές ποιοτικές που στόχο είχαν να κάνουν πιο δυνατή την ομάδα. Μάλιστα λέχθηκε ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν να στηθεί η ομάδα που θα έπρεπε να παλέψει για την είσοδό της σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» εμφάνισαν κάποιες αδυναμίες όσον αφορά την εξεύρεση των κατάλληλων ποδοσφαιριστών για να στελεχώσουν την ομάδα. Όταν αυτοί βρέθηκαν κάποιες επιπλοκές εμπόδισαν την ομάδα από το να ενισχυθεί πέραν από την θέση της επίθεσης. Η απρόσμενη φυγή του Καρλάο ανάγκασε την αρμόδια επιτροπή προγραμματισμού να μπει στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Αυτό αυτομάτως έφερε λίγα βήματα πίσω όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν έψαχνε για ενίσχυση σε αυτή την θέση.

Η επιμονή που είχε δείξει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στο να αποκτήσει τον Γιαμπερέ δείχνει και πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ουσιαστικά οι «γαλαζοκίτρινοι» επέμειναν τόσο πολύ σε ένα ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι πιθανότατα δεν θα κατάφερναν να κρατήσουν στον Αρχάγγελο. Επίσης η επιλογή Μπαράλ προκάλεσε κάποιες απορίες για το πόσο μπορεί να προσφέρει ο ποδοσφαιριστής και αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να βασιστεί πάνω του και το καλοκαίρι. Ο Ισπανός φέτος θα κλείσει τα 34 του χρόνια ενώ σε αυτή την ηλικία βρίσκεται και ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο την στιγμή που ο Πιέρος το καλοκαίρι ίσως πάρει μεταγραφή.

Επομένως η αρχική σκέψη που είχαν οι «γαλαζοκίτρινοι» σε κτίσιμο της ομάδας από τώρα μάλλον αφήνεται προσωρινά στην άκρη. Αυτό έγινε λόγω κάποιον απρόσμενων συνθηκών ενώ την ίδια ώρα οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας δεν επέτρεψαν στο να γίνει ένα ακόμη καλύτερο σκάουτινγκ. Ωστόσο τίποτε δεν πρέπει να προκαταλαμβάνουμε αφού η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί και ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο ψάξιμο ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου. Εξ’ άλλου ποιος ξέρει μπορεί τελικά αυτοί που θα έρθουν όντως να βοηθήσουν την ομάδα ουσιαστικά στην καλοκαιρινή της προσπάθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση