ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατατράκ στο τέλος

Η Ομόνοια έπαθε πατατράκ στο τέλος αφού ισοφαρίστηκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση με τους «πρασίνους» να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία αφού υπήρχε φάουλ στο δεύτερο γκολ του Ερμή. Τα γκολ για την Ομόνοια πέτυχαν ο Μαργκάσα και ο Κλέιτον. Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ομόνοια παραμένει στην 5η θέση μαζί με τον Απόλλωνα.

Ο Μαργκάσα έκανε τη διαφορά

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Ομόνοια να είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της και να πιέζει για το γκολ. Παρά την πίεση τους οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν να βρουν το γκολ αφού δεν έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες στον στόχο. Η πρώτη φάση ήρθε στο 13’ όταν ένα σουτ του Σέρινταν πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Νουρεντινόφσκι. Ακολούθησε μια παρόμοια φάση για τον Ερμή στο 25’ με τον Άλμπα. Στο 28’ ήρθε το γκολ αφού ο Άλμπα έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρου ο Τουρέ έδωσε στον Μαργκάσα που έκανε την προσποίηση στην περιοχή και ακολούθως με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στις καθυστερήσεις όταν το δυνατό σουτ του Τουρέ απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των «φτεροπόδαρων». Έτσι η Ομόνοια πήγε στα αποδυτήρια με το δίκαιο για την εικόνα του ημιχρόνου 1-0.

Άδικο πατατράκ στο τέλος

Το δεύτερο ημίχρονο έμελλε να είναι δραματικό αφού κρίθηκε στην τελευταία φάση. Ο Κλέιτον στο 47’ έκανε το 2-0 από απευθείας εκτέλεση φάουλ και ουσιαστικά διαμόρφωσε σκορ που δύσκολα θα ανατρεπόταν. Παρόλα αυτά ο Ερμής προσπάθησε να πιέσει και να φτιάξει ευκαιρίες αλλά εκεί που τις βρήκε δεν ήταν αποτελεσματικός. Στο 69΄ ο Ντε Μέλο σημάδεψε την συμβολή των δοκαριών χάνοντας έτσι σπουδαία ευκαιρία. Στο 80’ ο Μασίνουα πήρε πάσα από τον Ντε Μέλο και αν και βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Χριστοδούλου αστόχησε. Παρόλα αυτά όλα έμελλε να ανατραπούν στο τέλος. Στο 90’ ο Λίλλης έμεινε μόνος στην καρδιά της άμυνας της Ομόνοιας και έκανε το 2-1. Πλέον ο Ερμής είχε τρία λεπτά να ισοφαρίσει. Αυτό τελικά έγινε στην τελευταία φάση όταν σε γέμισμα στην περιοχή ο Μπενγκά κάνει φάουλ στον Χριστοδούλου και ο Μασίνουα ανενόχλητος σκοράρει με το κεφάλι για το 2-2. Με την επανέναρξη είχαμε και την λήξη του αγώνα.

Οι εντεκάδες:

Ερμής: Νουρεντινόφσκι, Χριστοφ, Ντε Μέλο, Χριστοφή, Άλμπα (77' Λίλλης) , Ντεβριες, Μπενγκά Μαρτίνιουκ, Σίργκι (46' Μασίνουα), Κέζος (31' Αρτάμπε).

Ομόνοια: Χριστοδούλου, Σοϊλέδης, Σέρινταν, Κλέιτον, Τουρέ (74' Φυλακτού), Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Ντάρμπισαϊρ (66' Ρουσιάς), Μαργκάσα, Φλορέσκου, Όρσουλιτς

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση