ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισπανική επέλαση!

Τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League η Ισπανία είναι η μοναδική χώρα που βλέπει όλους της τους εκπροσώπους να συνεχίζουν.

Καμία ισπανική ομάδα δεν γνώρισε τον αποκλεισμό γεγονός που αν μη τι άλλο αποδεικνύει την δυναμική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ρεάλ Μαδρίτης,Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη πέρασαν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και οι Βιγιαρεάλ, Θέλτα, Μπιλμπάο στους «32» του Europa League.

Όλες οι υπόλοιπες χώρες είχαν απώλειες. Πιο συγκεκριμένα η Ίντερ έμεινε εκτός των 32 του Europa League για την Ιταλία, η Αγγλία είδε Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον να μένουν εκτός συνέχειας, ενώ η Μάιντς και η Χέρτα Βερολίνου αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση από πλευράς Γερμανίας.

Αξιομνημόνευτο και το γεγονός ότι πέρυσι είχαμε Ισπανικό εμφύλιο στον τελικό του Champions League (Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης) με το τρόπαιο να καταλήγει στα χέρια των «μερένχες». Ενώ το Europa League κατέκτησε η Σεβίλλη για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την Μπαρτσελόνα να κατακτά πρόπερσι το Champions League και την Ρεάλ ένα χρόνο νωρίτερα να είναι εκείνη στην κορυφή.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση