ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέρασαν Γιουβέντους και Σεβίλλη (vid)

Η Γουβέντους επιβλήθηκε με 2-0 της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο Τορίνο και προχωράει στα νοκ άουτ του Champions League ως πρωτοπόρος. Η Σεβίλλη κράτησε στο Λιόν και με το 0-0 πήρε το τελευταίο "εισιτήριο" της πρόκρισης.

Γιουβέντους - Ντινάμο 2-0

Η «Γηραιά Κυρία»… καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς επικράτησε 2-0, με αποτέλεσμα να προκριθεί ως πρώτη του όγδοου ομίλου στη φάση των «16» του Champions League.

Σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο και τη κατοχή, αφού η Ντινάμο Ζάγκρεμπ περίμενε πίσω, αλλά η «Γηραιά Κυρία» δεν έδειχνε τόσο μεγάλη όρεξη για να σκοράρει. Οι Πιάνιτς και Μάτζουκιτς είχαν κάποιες καλές στιγμές για το προβάδισμα της ομάδας του Αλέγκρι, αλλά μέχρι εκεί. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά και πολύ γρήγορα άνοιξε το σκορ, με το γκολ του Ιγκουαΐν. Η Ντινάμο εξακολουθούσε απλά να… συμμετέχει στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην επίθεση και να διπλασιάζουν τα τέρματά τους με τον Ρουγκάνι στο 73’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το ματς έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα, με το 2-0 να μένει μέχρι τη λήξη.

Λιόν - Σεβίλλη 0-0

Οι Ανδαλουσιάνοι άντεξαν στο… σφυροκόπημα της Λιόν και με το 0-0 πήραν την πρόκριση στους «16» του Champions League, αφήνοντας στην τρίτη θέση του όγδοου ομίλου τους «λιονέ», που θα συνεχίσουν στο Europa League.

Μόνο… Λιόν είχε το πρώτο ημίχρονο. Στη Σεβίλλη αρκούσε η ισοπαλία, οπότε έδωσε αρκετό γήπεδο στους Γάλλους, οι οποίοι έκαναν το παιχνίδι τους. Έτσι, οι «λιονέ» πατώντας και στη δυναμική της έδρας δημιουργούσαν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια με τους Τολισό και Βαλμπουενά. Όμως, δεν κατάφεραν να κουνήσουν δίχτυα και έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Σχεδόν ίδια η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος. Η Λιόν ήταν συνεχώς στην επίθεση, με τη Σεβίλλη, όσο περνούσε ο χρόνος, να κλείνεται όλο και πιο πίσω. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να χάνουν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά οι Σεβιγιάνοι κρατούσαν και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τη λήξη.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιόν-Σεβίλλη 0-0

Γιουβέντους-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0
(52’ Ιγκουαΐν, 73’ Ρουγκάνι)

Βαθμολογία

Γιουβέντους 14
Σεβίλλη 11
Λιόν 8
Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση