ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αήττητο φέρνει την πρωτιά

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει αήττητος στους 23 τελευταίους αγώνες που έδωσε στο ΓΣΠ σε Κύπρο και Ευρώπη, χωρίς να υπολογίζεται το παιχνίδι του Super Cup με τον Απόλλωνα.

Στην Ευρώπη οι «γαλαζοκίτρινοι» αγνοούν την ήττα στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα της Λευκωσίας θα προσπαθήσει να διευρύνει το εντός έδρας αήττητο κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν τα καταφέρει θα κλειδώσει την πρωτιά του ομίλου και θα μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην κληρωτίδα της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το έργο της ομάδας του Τόμας Κρίστιανσεν μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς θα βρει απέναντι της μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα που θα έρθει στην Κύπρο για να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο παιχνίδι του Πειραιά ο ΑΠΟΕΛ πιέστηκε πάρα πολύ από τον Ολυμπιακό όμως κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του και να πανηγυρίσει ένα πολύ σπουδαίο και ιστορικό διπλό. Για να έρθει μια νέα επιτυχία απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να λειτουργήσουν τα πάντα στην εντέλεια. Βέβαια χρειάζεται και η τύχη.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες τους προπονητή τους και να αποφύγουν τα ατομικά λάθη (κυρίως στο μεσοαμυντικό χώρο) για να μην κάνουν «δωράκια» στους παίκτες του Μπέντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση