ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήρθε η ώρα…

24sports team

info@24sports.com.cy

Για νίκη σε ματς με τους «μεγάλους», μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ, Απόλλωνα, Ανόρθωση και την ήττα από ΑΕΛ. Και ποιος καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσεις κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο μέσα στο ΓΣΠ;

Η Ομόνοια είναι ίσως στην καλύτερη της φάση αγωνιστικά, παρά την ήττα την προηγούμενη βδομάδα. Αυτό θα έπαιζε σίγουρα σημαντικότατο ρόλο αν ήταν οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Είναι όμως ντέρμπι και πολλά μπορούν να συμβούν, ενώ πολλά θα παίξουν και τον ρόλο στους στην έκβαση του ματς.

Αγωνιστικά, ο Λάγο είναι ο μοναδικός απόντας, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν, που αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχήμα.

Ο Βάτερμαν, όπως ο Δανός είπε στην ουσία στη διάσκεψη του, θα είναι κάτω απ’ τα δοκάρια. Οι Καρλάο και Αστίθ στο κέντρο της άμυνας, με τους Μιλάνοβ και Αλεξάνδρου στα άκρα αυτής. Οι Βινίσιους και Μοράις στη μεσαία γραμμή, με τον Μπερτόλιο πιθανότατα πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Σωτηρίου, με τον Εφραίμ στο ένα άκρο και ένα εκ των Βάντερ, Γιαννιώτα, Αλωνεύτη στο άλλο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση