ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκόραρε και κέρδισε

Βρίσκοντας δύο φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, η Νέα Σαλαμίνα πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν για δεύτερο φετινό αγώνα και να το συνδυάσουν ξανά με νίκη, μετά το επιτυχημένο πέρασμα από το «Παφιακό» στον αγώνα με την ΑΕΖ.

Ο Ερμής παρουσιάστηκε ξανά κατώτερος των προσδοκιών μετά το μεσοβδόμαδο αγώνα στο κύπελλο και παρόλο που κατάφερε να φέρει προσωρινά το παιχνίδια στα ίσα, άφησε την προσπάθειά του ημιτελής. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό και αυτογκόλ του Αρτάμπε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον Μασίνουα ως χρυσή αλλαγή στην επανάληψη μιας και ισοφάρισε στο 49ο λεπτό και την πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Τον αγώνα έκρινε ο Κολοκούδιας, ο οποίος στο 56ο λεπτό έμεινε αφύλακτος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, διαμορφώνοντας το 1-2 με γυριστή κεφαλιά και μετά από σέντρα του Τσαμπούρη. Ο Νίκος Παναγιώτου ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 75ο λεπτό ρίχνοντας στον αγώνα τόσο τον Χόι, όσο και τον Αντωνίου, ωστόσο παρά την παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών στην αντίπαλη περιοχή, το ζητούμενο δεν ήρθε.

Ερμής (Ν. Παναγιώτου): Στυλιανού, Χριστόφ, Χριστοφή, Ντε Βρίσε, Ντε Μέλο, Μπάουμαν (46' Μασίνουα), Μπενγκά, Αρτάμπε (74' Αντωνίου), Άλμπα (65' Χόι), Ντα Σίλβα, Μαρτίνιουκ

Νέα Σαλαμίνα (Σ. Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Γκράτσι, Άντονιτς, Τσίνα, Σκοπελίτης, Τσούρτζουριτς, Αμπελάιρας, Πεδρίτο (78' Κωνσταντίνου), Μάατσι (83' Φούσκο), Κολοκούδιας (91' Μακρίεφ)

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση