ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν πήρε το «ραβδί»

Εκ των μακροβιότερων προπονητών στην μετά Τιμούρ Κετσπάγια εποχή ήταν ο Ρόνι Λέβι και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ανόρθωση για δεύτερη φορά είναι ορατό. Ο Ισραηλινός τεχνικός μνημονεύεται για τις παρουσίες της Ανόρθωσης στα ντέρμπι της διετίας 2012-2013, όταν και πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού και ιδιαίτερα γι' αυτά της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Αν ήταν να επιλεχθεί ένας αγώνας που ο Λέβι πραγματικά επικράτησε στην τακτική, θα ήταν αυτός με τον ΑΠΟΕΛ στις 8 Δεκεμβρίου 2012.

Ήταν τότε που ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» πήρε το ρίσκο να παρατάξει την ομάδα του μέσα στο ΓΣΠ με σχηματισμό 4-4-2 και τον Σκοπελίτη μοναδικό ανασταλτικό μέσο. Με ένα άκρως επιθετικό σύστημα με ρόμβο στον άξονα και τους Ρέζεκ-Ινζχάγκι στη γραμμή κρούσης, η Ανόρθωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφυγε με το διπλό με σκορ 0-1 και γκολ του Τσέχου διεθνή.

Την ενδεκάδα στον εν λόγω αγώνα συμπλήρωσαν οι Μάστρου, Άντιτς, Ζόρζε, Κόλιν, Ίλιτς, Κάλβο, Λαβόρδε και Σπατάτσιο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αδυναμία της Ανόρθωσης να συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτό το σχηματισμό μέχρι τέλους λόγω τραυματισμών και τιμωριών, ήταν εκ των λόγων που οδήγησε στην αγωνιστική πτώση και την απώλεια του τίτλου.

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση