ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στάθης έτοιμος για αρένα

Ο Στάθης Αλωνεύτης ήταν πραγματικά συγκλονιστικός απόψε και φυσιολογικά γνώρισε την αποθέωση μετά το δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε δύσκολη νίκη με 2-0 στον Εθνικό και πλέον βλέπει τον επόμενο παιχνίδι στην ΑΕΚ Αρένα έχοντας ως στόχο την νίκη και την άνοδο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το τελικό σκορ αδικεί τον Εθνικό Άχνας που κτύπησε στις αντεπιθέσεις τον ΑΠΟΕΛ και αν σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να του είχε κάνει την ζημιά. Κορυφαίος της βραδιάς ήταν ο Στάθης Αλωνεύτης που στην παρθενική του συμμετοχή στην αρχική εντεκάδα ήταν πραγματικά εκπληκτικός και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη.

Για το πρώτο ημίχρονο η δήλωση του Τόμας Κρίστιανσεν μας καλύπτει πλήρως αφού όντως ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της ομάδας με πολλά αμυντικά λάθη και επιπολαιότητες στον χώρο της άμυνας αλλά και του κέντρου. Οι Μερκής και Αστίθ δεν μπορούσαν να οργανώσουν το παιχνίδι από πίσω και όποτε το προσπαθούσαν έχαναν την μπάλα με αποτέλεσμα ο Εθνικός να γίνεται απειλητικός. Μάλιστα αν δεν ήταν το δοκάρι και ο Πάρντο, που έδειξε ετοιμότητα παρά τον παραγκωνισμό, ο ΑΠΟΕΛ ίσως να πήγαινε στα αποδυτήρια βρισκόμενος πίσω στο σκορ.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν έκανε αλλαγές στο ημίχρονο ελπίζοντας ότι το πλάνο του θα λειτουργούσε στο δεύτερο όμως ούτε κάτι τέτοιο έγινε και γι’ αυτό κάλεσε κοντά του τους Εφραίμ και Μπερσάν για να τους περάσει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά ο Πιέρος Σωτηρίου πρόλαβε να σκοράρει πριν οι δυο ποδοσφαιριστές περάσουν στο παιχνίδι αφού έκανε ωραία προβολή μετά από σέντρα του Μιλάνοφ γράφοντας το 1-0. Αυτό δεν έκανε τον Κρίστιανσεν να αλλάξει γνώμη και έτσι οι αλλαγές έγιναν, πλέον τα δεδομένα στο παιχνίδι ήταν διαφορετικά και αυτό λειτούργησε ευεργετικά για τους «γαλαζοκιτρίνους» που δημιουργούσαν όλο και περισσότερα ρήγματα στην άμυνα του Εθνικού. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει όταν ο Στάθης σε μία από τις γνωστές επελάσεις του από αριστερά έδωσε παράλληλη πάσα στον Πιέρο Σωτηρίου που με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και 5ο συνολικά στο πρωτάθλημα. Η αντίδραση του κόσμου αποτελεί και την σύνοψη της βραδιάς αφού ο κόσμος αμέσως μετά που ο Πιέρος σκόραρε αποθέωσε τον Στάθη Αλωνεύτη για την συνολική του εμφάνιση αλλά και την ασίστ που μόλις είχε δώσει. Αυτή ήταν και η καλύτερη επιβράβευση για ένα ποδοσφαιριστή που κατάφερε να βγει ακόμη πιο δυνατός από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και να στείλει ηχηρό μήνυμα στον Τόμας Κρίστιανσεν.  

Αύριο θα γίνει και ανάλυση του αγώνα και άπαντες στον Αρχάγγελο θα στρωθούν με τα μούτρα στην δουλειά αφού είναι αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη στο ΑΕΚ Αρένα και να αποδείξουν ότι είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο όπως εξάλλου δήλωσε και ο Στάθης Αλωνεύτης.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιο Στάθη ο ΑΠΟΕΛ βγαίνει κερδισμένος και πλέον ζητούμενο για τον Κύπριο διεθνή είναι να συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις και να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμη περισσότερες νίκες.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση