ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ στις καθυστερήσεις

Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε γι' άλλη μια αγωνιστική από το γήπεδο η Ανόρθωση να και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0. Η ομάδα της Αραδίππου κατάφερε για δεύτερη σερί αγωνιστική να κάνει την υπέρβαση στις καθυστερήσεις, με την κοντινή κεφαλιά του Ντα Σίλβα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 και αφού προηγουμένως ο Άλμπα μείωσε από τα έντεκα βήματα. Έτσι η «μεγάλη Κυρία» έφερε άλλη μια ισοπαλία στην έδρα της αν και ήταν αισθητά βελτιωμένη και απώλεσε ευκαιρίες για τρίτο γκολ τόσο στο 2-0, όσο και στο 2-1.

Πρώτο ημίχρονο

Με την Ανόρθωση να αγωνίζεται με έναν εναλλακτικό σχεδιασμό και να επιδιώκει νωρίς το γκολ ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τον Καμπρέρα στο 7ο λεπτό να κάνει το σουτ που σταμάτησε στο σώμα του Μπενγκά. Ο Ερμής απάντησε στο 12ο λεπτό με τον Μαρτίνιουκ να επιχειρεί να περάσει ανεπιτυχώς τη μπάλα πάνω από το σώμα του Κόπριβετς, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κολούνγκα από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σημάδεψει εστία. Το ζητούμενο για τη «Μεγάλη Κυρία» ήρθε στο 23ο λεπτό όταν ο Γκονσάλβες μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Καμπρέρα σε κράτημα από τον Μπενγκά για να κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμά του δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Καμπρέρα στην κίνηση κάνοντας το 2-0 και πιστοποιώντας το γεγονός ότι ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Ο Ερμής ανασυντάχθηκε και προσπάθησε να απειλήσει στο μισάωρο ωστόσο ο Κόπριβετς σταμάτησε την προσπάθεια του Ντα Σϊλβα, με το ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα και την Ανόρθωση να δίνει χώρο στον αντίπαλο. Τελευταία φάση άξια αναφοράς στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή του 43ου λεπτού όταν το πλασέ του Ντε Μέλο με τον Κόπριβετς εξουδετερωμένο έφυγε μόλις έξω.

Δεύτερο ημίχρονο

Με απαιτήσεις παρουσιάστηκε ο Ερμής στην επανάληψη, απειλώντας στο 49ο λεπτό με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μέλο, με τον Κόπριβετς να αποκρούει. Στο 55ο λεπτό η μπάλα πέρασε από τα πόδια αρκετών ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης πριν καταλήξει στον Κολούνγκα ο οποίος δε μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ από το όριο της μικρής περιοχής, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κόπριβετς εξουδετέρωσε μακρινό σουτ του Χόι. Στο 59ο λεπτό ο Γκάμπριελ βρέθηκε φάτσα με τον Τσερνάουσκας, με το δεύτερο να βγαίνει νικητή στο τετ-α-τετ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντε Βρίσε έκανε το ξεπέταγμα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει. Στο 71ο λεπτό ο Αρτάμπε κέρδισε πέναλτι σε μονομαχία με τον Νικολάου, με τον Άλμπα να νικά τον Κόπριβετς για το 2-1. Εννιά λεπτά αργότερα ένα συρτό σουτ του Κολούνγκα έφυγε μόλις έξω, όπως και μια προσπάθεια του Οικονομίδη πέντε λεπτά αργότερα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπρέρα υποχρέωσε τον Τσεσνάουσκας σε επέμεβαση, ενώ στην επόμενη φάση ο Ντα Σίλβα με εξ επαφής κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Καμπρέρα, Καλδερόν (63' Σιβού), Βίκτορ, Νικολάου, Οικονομίδης, Κολούνγκα, Γκιγιέρμε, Γκονσάλβες (88' Αριστοτέλους)

Ερμής: Τσερνάουσκας, Χρίστοφ, Μαρτίνιουκ, Ντα Σίλβα, Ντε Βρίσε, Ντε Μέλο, Μαϊσουράτζε (83' Κέζος), Μπενγκά (46' Αρτάμπε), Χριστοφή, Αλεξίου (15' Χόι), Άλμπα

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση