ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν παίξαμε καλά» (vid)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν παραδέχτηκε ότι η ομάδα του πήρε ότι έδωσε από το παιχνίδι με τη Γιανγκ Μπόις. Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι θα είναι διαφορετικές οι συνθήκες του επόμενου αγώνα στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Δεν παίξαμε καλά και για αυτό δεν πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Χτες είχα πει ότι ο πλαστικός χλοοτάπητας θα ήταν ένα μειονέκτημα μας και δυστυχώς αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε αρκετές μπαλιές και δεν είχαμε καλό έλεγχο της μπάλας».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Γιανγκ Μπόις:

«Ξέραμε ότι θα αγωνιστούν επιθετικά. Είναι μια ομάδα η οποία ήταν υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο πρώτο ημίχρονο ξέραμε τι να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε το γκολ η Γιουνγκ Μποις από το πέναλτι και αυτό το πράγμα ήταν καθοριστικό»

Για το παιχνίδι με τη Γιανγκ Μπόις στο ΓΣΠ:
΄
«Ο επόμενος αγώνας με τη Γιανγκ Μπόις αποκτά ένα κρίσμο χαρακτήρα. Θα είναι βεβαίως ένας αγώνας με εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο σε φυσικό γρασίδι και με τον κόσμο που θα είναι δίπλα μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να πλεονεκτήσουμε στη βαθμολογία».

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση