ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρίτη φορά δεν... «Φώτισε»

Είναι ο παίκτης που καταλαμβάνει την πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ της ομάδας στο υφιστάμενο ρόστερ, μετρώντας, μαζί με τα τρία φετινά του, 47 «τεμάχια» στο κυπριακό πρωτάθλημα. Οι απώλειες στους αγώνες που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρότι πολλοί, δεν είναι κάτι συνηθισμένο, ενώ ακόμη πιο σπάνιο είναι το φαινόμενο οι βαθμοί να χαθούν στο σύνολό τους όπως έγινε το περασμένο Σάββατο (24/9), όταν ο Φώτης Παπουλής χρίστηκε μεν σκόρερ, αλλά το σφύριγμα της λήξης βρήκε το σκορ της αναμέτρησης σε βάρος του Απόλλωνα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ ήταν ο αγώνας υπ’ αριθμόν 40 στον οποίο ο Ελλαδίτης εξτρέμ νίκησε τουλάχιστον μία φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι εν λόγω αναμετρήσεις ανέδειξαν νικητές τους «γαλάζιους», που είχαν βαθμολογικές απώλειες μόλις εφτά φορές όταν ο 31χρονος ακραίος επιθετικός έβαζε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Το να επικρατήσει σε βάρος του Απόλλωνα ο αντίπαλος, δε, ήταν «προνόμιο» μίας και μόνο ομάδας εώς ότου να πράξει κάτι ανάλογο κι η συμπολίτιδα.

Ο λόγος για την ΑΕΚ, η οποία κατάφερε να νικήσει τους «γαλάζιους» σε δύο αγώνες στους οποίους ο Παπουλής βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την εστία της. Αυτό έγινε τόσο την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, όταν είχε ισοφαρίσει προσωρινά στον αγώνα του Τσιρείου προτού ο Καταλά δώσει τη νίκη στους «κιτρινοπράσινους» με 2-1, όσο και στην ολέθρια προ διετίας πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην οποία οι Λαρνακείς είχαν περάσει από τη Λεμεσό με το εμφαντικό 5-2.

Πέραν των δύο νικών της, η ΑΕΚ απέσπασε και δύο ισοπαλίες (αμφότερες την περσινή σεζόν με 2-2) σε αγώνες στους οποίους ο Παπουλής χρίστηκε σκόρερ, με τους Εθνικό (1-1 στις 16 Δεκεμβρίου 2012) και ΑΠΟΕΛ (2-2 στις 21 Μαρτίου 2015) να είναι οι υπόλοιποι αντίπαλοι που παρότι «πληγώθηκαν» από τον Ελλαδίτη, κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση