ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο θετικό η ανατροπή

Η Ομόνοια αν και βρισκόταν προ του φάσματος ακόμα μιας ήττας κατάφερε να αντιδράσει και να ανατρέψει τι εις βάρος της 1-2 παίρνοντας την νίκη με το πλασματικό 4-2. Έντονη κριτική και αμφισβήτηση δέχεται ο Κάρβερ και η κατάσταση συνεχίζει να μην είναι καλή στην Ομόνοια. Το τελικό 4-2 αδικεί κατάφορα την Καρμιώτισσα που πάλεψε όσο μπορούσε.

Η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά νωθρή αφού σε κανένα σημείο του ημιχρόνου δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Η Καρμιώτισσα ήταν επικίνδυνη σε κάθε της αντεπίθεση ενώ είχε καθαρότερο μυαλό στις πάσες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στείλει δύο προειδοποιητικές βολές στο 12’ και στο 13’ αφού ο Ορντός πρώτα με κεφαλιά και έπειτα με σουτ ανάγκασε τον Παναγή σε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις. Η τρίτη και τελευταία προειδοποιητική βολή από την Καρμιώτισσα ήρθα στο 17’ όταν μετά από σουτ  του Πολγιανέλ μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγή. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το γκολ για την Καρμιώτισσα. Ο Όρντος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και πέτυχε ένα ωραίο γκολ αφού η μπαλά κατέληξε στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παναγή. Η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει και εν μέρει το πέτυχε αφού στο 28΄λεπτό ο Κύπρου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Χριστοφή και ο Σέρινταν τον μετέτρεψε σε γκολ΄. Τα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου κύλησαν με την Ομόνοια να κάνει πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες ενώ η Καρμιώτισσα έδειχνε απειλητική σε κάθε της αντεπίθεση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Η Ομόνοια δεν κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και μοιραία περιορίστηκε σε λανθασμένες πάσες στον χώρο του κέντρου. Αυτή την φορά ήταν ο Ταραλίδης που την τιμώρησε αφού η Καρμιώτισσα είχε προειδοποιήσει και πάλι. Συγκεκριμένα στο 53’ η Καρμιώτισσα σε εξαιρετική αντεπίθεση κέρδισε το κόρνερ και στην εκτέλεσή του ο Παναγή έκανε άστοχη έξοδο και ο Ταραλίδης με κεφαλιά στο 55’ λεπτό τον τιμώρησε γράφοντας το 1-2 για την Λεμεσιανή ομάδα. Ο Κάρβερ έπρεπε να αντιδράσει αφού η Ομόνοια ήταν ανύπαρκτη και έτσι έκανε τρείς μαζεμένες αλλαγές από το 58’ λεπτό. Παρά τις αλλαγές του Κάρβερ η Ομόνοια δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει ενώ στις αντεπιθέσεις της Καρμιώτισσας έδειχνε να κινδυνεύει. Η Ομόνοια στην προσπάθειά της να αντιδράσει έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Σέρινταν και Ντέρμπισαϊρ στο 70 και 72 αντίστοιχα. Στο 74’ λεπτό ήρθε η αντίδραση από την Ομόνοια αφού μετά από κόρνερ ο Ντάρμπισαϊρ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-2. Παρόλα αυτά με την επανέναρξη του αγώνα η Καρμιώτισσα απείλησε ξανά αλλά η άμυνα της Ομόνοιας ήταν πιο έτοιμη αυτή την φορά. Εν τέλει η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 80’ όταν ο Σέρινταν πέρασε την πάσα στον Ντέρμπισαϊρ και αυτός δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ. Η Ομόνοια φαινόταν ότι θα κρατούσε το υπέρ της 3-2 μέχρι την λήξη όμως ένα τραγικό λάθος του Καϊρίνου και έπειτα της άμυνας της Καρμιώτισσα έδωσε την ευκαιρία στον Μαργκάσα να κάνει το 4-2 στο 87’ και να κλειδώσει την νίκη της ομάδας του. Η Ομόνοια για ακόμα μια φορά πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση όμως κατάφερε να αντιδράσει αφού αξιοποίησε τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν.

Δείτε τις επιλογές των δύο προπονητών για το αρχικό σχήμα:

Ομόνοια: Παναγή, Νασιμέντο, Παντελιάδης, Σέρινταν, Αγκάγιεφ, Τουρέ, Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Μαργκάσα, Φλορέσκου, Κύπρου

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Χριστοφή, Αντάμοβιτς, Αρόχα, Πολγιάνελ, Σαλιάκας, Όρντος, Μανογιάν

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση