ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέγας Ντέλπο στη Γλασκώβη!

Ένας απίστευτος Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, επικράτησε του Άντι Μάρεϊ μετά από έναν τρομερό αγώνα πέντε και πλέον ωρών και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Αργεντινή επί της Μεγάλης Βρετανίας στον ημιτελικό του Davis Cup.

O Aργεντινός επικράτησε του χρυσού Ολυμπιονίκη του Ρίο με 6-4, 5-7, 6-7(5), 6-3, 6-4 παίρνοντας την εκδίκησή του για τον χαμένο τελικό ενώ βροντοφώναξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι επέστρεψε δυνατός. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν αθλητή, που έκανε τρεις εγχειρήσεις στον αριστερό καρπό, ενώ μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν ήξερε αν επανερχόταν στα κορτ.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη για τον Ντέλπο σε αγώνα πέντε σετ, μετά το 2010 ενώ η νίκη του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε ότι είχε απέναντί του, έναν από τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης. Ο Μάρεϊ μετρούσε 24 διαδοχικές νίκες στα μονά, ενώ σχεδόν μόνος του οδήγησε τη Μεγάλη Βρετανία στην κατάκτηση του τίτλου την περασμένη χρονιά.

Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Ο Ντελ Πότρο διανύει μια πολύ καλή χρονιά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και τα προημιτελικά του US Open όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα νικητή, Σταν Βαβρίνκα. Αυτή ήταν η τέταρτη Top-10 νίκη για τον Ντελ Πότρο στο 2016, αφού έχει επικρατήσει των Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Βαβρίνκα.

Ο ημιτελικός στη Γλασκώβη θα συνεχιστεί με την αναμέτρηση του Κάιλ Έντμουντ κόντρα στον Γκούιντο Πέγια.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση