ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυξημένες επιλογές

Το μεταγραφικό παράθυρο έκλεισε για τον Απόλλωνα και πλέον μέχρι το Γενάρη ο Πέδρο Εμανουέλ έχει ενώπιον του το ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως έχει στο μυαλό του δυο συστήματα (4-1-4-1, 4-4-2) και ο σχεδιασμός έγινε στη λογική του να υπάρχουν επιλογές για αμφότερα.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου μέρα αυξήθηκε ο αριθμός των ακραίων μέσω με την τέταρτη επιλογή Σαρδινέρο, ο αριθμός των φορ με την τέταρτη επιλογή Ράτκοβιτς και ήρθε και ο Γκόμες για να κλείσει την τρύπα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Ντουντού.

Οι δυο  τετράδες, σε φορ και ακραίους, χρειάζονται για να δίνουν πολλαπλές επιλογές στον προπονητή ανάλογα και με το σχήμα που επιλέγει. Αν παίζεις με δυο φορ, σίγουρα θέλεις τέσσερα για να νιώθεις άνετος. Αν παίζεις με 4-1-4-1, είναι σαφές πως χρειάζεσαι αρκετές επιλογές  στα άκρα σου.

Εκεί που αριθμητικά φαίνεται να μην είναι πλήρως καλυμμένη η ομάδα είναι στα χαφ της, αφού η αποχώρηση Στογιάνοβιτς τελικά δεν αναπληρώθηκε. Οι επιλογές είναι αυτή τη στιγμή πέντε, με ΣακέτιΜπεντόγια, Ντα Σίλβα και Χάμπο Κυριάκου, να έχουν όλοι πάρει συμμετοχές ενδεκάδας ενώ υπάρχει και αυτή του Άλι Ρέινολτς που επέστρεψε από την Αγ. Νάπα και έμεινε. Σε μερικές βδομάδες, θα μπει με την ομάδα και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης που όπως είδαμε πέρσι μπορεί να αποτελέσει επιλογή και στα δυο συστήματα.

Στο κέντρο της άμυνας επίσης υπάρχει αυτή τη στιγμή λειψανδρία, αφού ο Αγγελή είναι τραυματίας αλλά σε ένα εικοσαήμερο τον περιμένουν να επιστρέψει κι αυτός.

Αν δεν υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί, χτυπούν ξύλο στον Απόλλωνα, βλέπει κανείς ένα ρόστερ που δίνει επιλογές στον προπονητή για τα συστήματα που δούλεψε φέτος. Ζητούμενο, είναι να επιλέγει ο ίδιος ποιο θα χρησιμοποιεί ανάλογα με το παιχνίδι που έχει μπροστά του.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση