ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στόχος μας η πρόκριση»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Αντρέα Ορλάντι. Ο Ισπανός μέσος μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος για τους προσωπικούς του στόχους ενώ τόνισε ξεκάθαρα ότι στόχος του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Europa League είναι η πρόκριση.

Για την νίκη απέναντι στον Ερμή

«Πιστεύω μετά την μεγάλη απογοήτευση που είχαμε το βράδυ της Τετάρτης και μετά από ένα αγώνα Champions League είναι πάντα δύσκολο να προσαρμοστείς ψυχολογικά αλλά νομίζω το ξεπεράσαμε, προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε. Ο Ερμής ήταν δύσκολος αντίπαλος για εμάς και αντιλαμβανόμαστε ότι αν δεν παίξουμε 100% στην Κύπρο θα έχουμε προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρείς βαθμούς ειδικά μετά από το τι έγινε την Τετάρτη. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε.

Για την κλήρωση του Europa League

«Πιστεύω είναι ένα καλό όμιλος, είμαι ευχαριστημένοι από την κλήρωση, έχουμε καλές πιθανότητες να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και θα προσπαθήσουμε για να το πετύχουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι με τον χρόνο η ομάδα θα βελτιωθεί και θα είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες στην Ευρώπη με καλές πιθανότητες για να προχωρήσουμε και αυτός είναι ο στόχος μας.

Για την συνέχεια όσο αφορά τον εαυτό του

«Δουλεύω για να γίνω καλύτερος από άποψη ετοιμότητας και τεχνικής κατάρτισης καθώς και τακτικής. Συνηθίζω τους νέους μου συμπαίκτες, το να παίζω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο είναι τιμή για εμένα και προσπαθώ για το καλύτερο, πιστεύω μπορώ να τα πάω και καλύτερα αλλά είμαι χαρούμενος με την απόδοση μου μέχρι στιγμής και που βρήκα τις ευκαιρίες να παίξω και αυτό είναι καλό για εμένα»

Δείτε τις δηλώσεις του σε βίντεο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση