ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

60 Grand Slam τίτλοι σε μια selfie! (vid)

Πέντε θρύλοι του τένις βρέθηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη για την παρουσίαση του Laver Cup, της διοργάνωσης που θα κάνει το ντεμπούτο της στην Πράγα τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ροντ Λέιβερ, Μπιορν Μποργκ, Τζον Μάκενροου, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ έδωσαν συνέντευξη τύπου για το τουρνουά τύπου Ryder Cup (γκολφ), στο οποίο θα μονομαχούν η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος.

Κάθε ομάδα θα περιλαμβάνει έξι παίκτες, που θα μπαίνουν στη διοργάνωση με βάση τα rankings και τις επιλογές των κάπτεν Μποργκ-Μάκενροου.

Ρότζερ και Ράφα θα είναι και αυτοί παρόντες στην πρωτεύουσα της Τσεχίας στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2017, οπότε η διοργάνωση αποκτάει λάμψη... με τη μία!

Αν αθροίσουμε τους Grand Slam τίτλους που έχουν οι πέντε άνδρες, φτάνουμε στο... εξωφρενικό νούμερο 60!

Ο Φέντερερ, λοιπόν, είναι στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν θα πάρει μέρος στο US Open για πρώτη φορά μετά το 1999 (!) λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

«Δουλεύω για το Australian Open και πάω καλά», είπε ο 35χρονος Ελβετός. «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχα μια σεζόν σαν και αυτή και έμαθα πολλά. Είναι οδυνηρό να είμαι εδώ στη Νέα Υόρκη και ήταν οδυνηρό κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, διότι μου αρέσει να παίζω. Δεν μπορείς, όμως, να τα έχεις όλα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, να μην παίξω στο Ρίο, στο US Open, στο ATP World Tour Finals. Ήταν, ωστόσο, τελικά μια απλή απόφαση. Η υγεία είναι πάνω από όλα».

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση