ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουρμούρα...διαρκείας

Η χρονιά δεν έχει ακόμα ξεκινήσει για την Ανόρθωση με τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα να σημαίνει και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το δείγμα είναι μόνο από φιλικούς αγώνες, με τον κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας» να δυσανασχετεί από την αδυναμία της ομάδας να σκοράρει.

Στα φιλικά που έγιναν με ομάδες πρώτης κατηγορίας τα γκολ αγνοούνταν και σίγουρα αυτό είναι και ζήτημα που απασχολεί και τους αρμοδίους. Ο Αϊράμ δεν μπορεί να είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα της ομάδας, όμως ελπίζουν πως θα είναι ο παίκτης σημείο αναφορά στην κορυφή της επίθεσης ή τουλάχιστον για αυτό τον έφεραν.

Πάντως, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως παρά την περσινή κατάρρευση της ομάδας και την αποτυχία να βγει στην Ευρώπη, τις δυσκολίες στο διοικητικό και οικονομικό επίπεδο και τη μέτρια εικόνα των φιλικών, η κίνηση των διαρκείας είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ο Μαρίνος Μήτρος μιλώντας στον «Άστρα» έκανε λόγο για 2500 περίπου κάρτες που διατέθηκαν και στόχο για 3000. Η οπαδική βάση του συλλόγου παραμένει μεγάλη, αφού τα νούμερα αυτά είναι σε μια περίοδο που δεν έχει συμβεί το παραμικρό που να προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου.

Πρόκειται ουσιαστικά για αυτούς που λέμε «θαμώνες» στο «Α. Παπαδόπουλος» και που απλά είναι εκεί γιατί δεν μπορούν χωρίς Ανόρθωση. Κι ας μην τους δίνει χαρές τα τελευταία χρόνια κι ας μουρμουρούν για όσα γίνονται εντός κι εκτός γηπέδων.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση