ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να γυαλίζει το μάτι τους

Τον κρισιμότερο αγώνα στην ιστορία του δίνει ο ΑΠΟΕΛ σήμερα (24/08-21:45) και ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει καταλήξει στους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν τον αγώνα και θα κληθούν να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα άθλο στην σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας σήμερα δεν θα είναι ένας συνηθισμένος αγώνας, ο κόσμος στις κερκίδες θα βράζει, το ΓΣΠ θα θυμίζει ηφαίστειο και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τα δώσουν όλα στο γήπεδο για να πετύχουν τον θρίαμβο. Οι παλιές καραβάνες Νούνο Μοράις και Νεκτάριος Αλεξάνδρου πρέπει να μεταδώσουν στους νεότερους το κλίμα που θα επικρατεί σήμερα στις κερκίδες, πρέπει να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες τους και να τους κάνουν να γυαλίζει το μάτι τους.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν από την πλευρά του στον κρισιμότερο αγώνα της καριέρας του πρέπει να παρουσιαστεί και αυτός έτοιμος και με τις σωστές επιλογές από τον πάγκο να καθοδηγήσει την ομάδα του στο όνειρο και να ξεκινήσει να γράφει και αυτός το δικό του παραμύθι όπως τόνισε χθες στην δημοσιογραφική ότι θέλει να πράξει.

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν τον αγώνα θα είναι ακριβώς οι ίδιοι που τον ξεκίνησαν στην Δανία με μοναδική ίσως αλλαγή την μετατόπιση του Βινίσιους δίπλα από τον Αντρέα Ορλάντι. Ο Καρλάο προπονείται από προχθές κανονικά και από την στιγμή που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αναμένεται να πάρει θέση και στο αρχικό σχήμα. Η ποιότητα του ποδοσφαιριστή επιτρέπει στον Τόμας Κρίστιανσεν να πάρει το ρίσκο, ένα ρίσκο που ελπίζει στο τέλος να τον δικαιώσει και ο Καρλάο να έχει μια καλή εμφάνιση και να μην χρειαστεί κάποια αναγκαστική αλλαγή.

Όπως δήλωσε και χθες ο Νεκτάριος ο κόσμος δεν παίζει μπάλα, ούτε μαρκάρει, ούτε γκολ θα βάλει. Αυτό καλούνται να το κάνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που όμως μπορούν να αντλήσουν την δύναμη και την επιπλέον ώθηση από τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ που θα κατακλύσουν το ΓΣΠ. Έτσι με μάτι που θα γυαλίζει οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πρέπει να γράψουν σήμερα ακόμα ένα άθλο στην πλούσια ιστορία της ομάδας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση