ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με συνταγή Δανίας

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό (21:45) τελικό με την Κοπεγχάγη έχει ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Καρλάο ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των «γαλαζοκιτρίνων». Ο Τόμας Κρίστιανσεν φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ προσανατολίζεται να επιλέξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο πρώτο παιχνίδι στη Δανία.

Δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή σχηματισμού. Ο Κρίστιανσεν θα χρησιμοποιήσει το αγαπημένο του 4-1-4-1 όμως ίσως δώσει ένα πιο αμυντικογενή ρόλο στο Βινίσιους σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ο Μοράις θα χρειαστεί βοήθειες στα τρεξίματα και στα μαρκαρίσματα και ο Βραζιλιάνος μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Καρλάο και Αστίθ.

Μπροστά από τα σέντερ μπακ θα αγωνιστεί ο  Νούνο Μοράις ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος της άμυνας με τη μεσαία γραμμή. Λίγο πιο μπροστά από τον Πορτογάλο θα κινούνται οι Βινίσιους και Ορλάντι. Στο δεξί φτερό θα αγωνιστεί ο Γιαννιώτας και στο αριστερό ο Εφραίμ, χωρίς να αποκλείουμε τη χρησιμοποίηση του Βάντερ από την αρχή (αντί του Εφραίμ).

Ο Πιέρος Σωτηρίου θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα και θα αποτελέσει την επιθετική αιχμή του δόρατος των «γαλαζοκιτρίνων».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση