ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μαραγκουδάκης ήθελε αλλιώς

Η εμπειρία του Άρη μέτρησε στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, με τους «πράσινους» να παίρνουν βαθμό στο 88’ με την ισοφάριση σε 1-1 από τον Μαραγκουδάκη. Η Καρμιώτισσα κέρδισε τις εντυπώσεις, προηγήθηκε με τον Βαττή αλλά δεν το κράτησε.

Με αυτοπεποίθηση ξεκίνησε τον αγώνα η Καρμιώτισσα και αφού κέρδιζε τις μονομαχίες στο κέντρο κρατούσε τη μπάλα και έδειχνε πιο επιθετική στο γήπεδο. Είχε και το πρώτο σουτ του αγώνα με τον Σταύρου στο 8’ και στο πρώτο τέταρτο περιόρισε τον Άρη.  Οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές στο επόμενο διάστημα και παραλίγο να προηγηθούν στο 20’ σε μια κεφαλιά προς τα πίσω του Κονέ που απέκρουσε ο Καϊρίνος. Αμέσως μετά έκανε αντίστοιχη απόκρουση και ο Γκολς σε σουτ του Αντάμοβιτς. Στο 31΄η Καρμιώτισσα απείλησε ξανά με κεφαλιά του Σταύρου και τελικά δικαιώθηκε στο 39’ μετά από σουτ του Βαττή που κόντραρε και πήγε στα δίκτυα.

Ο Άρης όπως ήταν λογικό μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος με την μετατόπιση του Νάνο σε κεντρικό ρόλο να βοηθά. Είχε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, όμως ο Καϊρίνος έσωσε στις προσπάθειες του Κύπρου και κράτησε την ομάδα του. Ο ρυθμός του Άρη έπεσε και ο Θεοδωρίδης έβαλε στο ματς τον Μπουκαρί. Ο Λουκά απάντησε με τους Παπαδόπουλο και Μανογιάν και φάνηκε μετά τις αλλαγές να είναι αυτός κερδισμένος αφού η Καρμιώτισσα ανέβηκε γεμίζοντας τη μεσαία γραμμή της. Είχε και μια καλή στιγμή στ0 74’ με το σουτ του Αντάμοβιτς που απέκρουσε ο Γκολς.

Ο Άρης ρίσκαρε κι άλλο με την είσοδο του Αντωνίου με τον Λουκά να απαντά και πάλι άμεσα με τον Αρότσα να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή. Χωρίς να φτιάξει κάποια καλή φάση, ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ από κεφαλιά του Μαραγκουδάκη μετά από σέντρα του Κύπρου. Η Καρμιώτισσα άμεσα βγήκε μπροστά και είχε καλή στιγμή με το σουτ του Χριστοφή που απέκρουσε ο Γκολς στο 90’, αλλά έμεινε με τον ένα βαθμό.

Άρης (Θεοδωρίδης): Γκολς, Χριστοφόρου, Ευσταθίου(85’ Αντωνίου), Παντίδος, Νάνο(74’ Φράγκου), Μάρτινς, Μαραγκουδάκης, Αλβάρεθ, Κύπρου, Παναγή, Ικάντε(68’ Μπουκαρί)

Καρμιώτισσα (Λουκά): Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Πάντος(67’ Παπαδόπουλος), Γουίλερ, Χριστοφή, Αντάμοβιτς(87’ Αρότσα), Σταύρου(70’ Μανογιάν), Πόλιανεκ, Κονέ

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση