ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τυπικός Τιμούρ

Η ΑΕΚ κατάφερε με ένα μεστό αμυντικό παιχνίδι να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση σε μία εβδομάδα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Ο Κετσπάγια παρουσίασε όπως μας συνηθίζει μια αμυντικά συμπαγή ομάδα με γρήγορα άκρα και με διάθεση να σκοράρει στις αντεπιθέσεις.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΚ να έχει να αντιμετωπίσει και την πολύ καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Σέντ Ετιέν. Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο γήπεδο με την Σέντ-Ετιέν να έχει ανούσια κατοχή και να μην μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επίθεση. Η ΑΕΚ από την πλευρά της συγκεντρώθηκε στα αμυντικά της καθήκοντα μέχρι και στο 25' λεπτό ο αγώνας ισορρόπησε και άρχισε δειλά δειλά η ΑΕΚ να επιτίθεται. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία με εξαίρεση ένα σουτ του Μάνταλου που έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρουφιέρ. Το τελευταίο πεντάλεπτο του ήταν και ότι καλύτερο είχε να μας προσφέρει το πρώτο ημίχρονο με την Σέντ-Ετιέν να βρίσκει δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ρού να μην μπορεί να τελειώσει το τετ-α-τετ στο 41’ και τον Ανέστη να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Αμουμά στο 43’.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, παρά και την αλλαγή του Κετσπάγια στο ημίχρονο που πέρασε τον Μπακασέτα στην θέση του Πέκχαρτ. Η πρώτη μια ώρα του παιχνιδιού πέρασε με μοναδική αξιοσημείωτη φάση ένα σούτ του Μπακασέτα που κατέληξε άουτ. Το επόμενο 20 λεπτο αναλώθηκε σε άστοχες σέντρες από τους Γάλλους αφού ο Τζιγκρίνσκι έμοιαζε πραγματικά ανίκητος στον αέρα και η άμυνα της ΑΕΚ απροσπέλαστη. Στα τελευταία λεπτά η Σέντ-Ετιέν πίεσε χωρίς όμως αποτέλεσμα με την ΑΕΚ μάλιστα να χάνει πολύ καλή ευκαιρία στο 83’ μετά από το σουτ του Ντίτακ που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Ρουφιέρ.

Δείτε στο βίντεο τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέντ-Ετιέν: Ρουφιέρ, Τεόφιλε- Καθερίν, Πόλοματ, Πατζότ (68' Νταμπό), Ρου, Τανανέ (64' Μπέριτς) , Σέλναες, Λεμουάν, Πογκμπά, Χαμουμά(85'Μονέ Πακέ) ,Περρίν

ΑΕΚ: Ανέστης, Έλντερ Μπαρμπόσα, Αντρέ Σιμόες, Βάργκας (66' Γαλανόπουλλος), Ροντρίγκο Γκάλο, Πέκχαρτ (46' Μπακασέτας), Γιόχανσον, Χριγκρίνσκι, Μάνταλος (83' Πλατέλλας), Ντίτακ Βίγια, Κολοβέτσιος

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση