ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βοηθά ο ανταγωνισμός

Τα χέρια του από ικανοποίηση πρέπει να τρίβει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν παρακολουθώντας και το τελευταίο φιλικό της ομάδας την Πέμπτη με την Δόξα.

Βλέποντας το φιλικό και την εντεκάδα που παρατάχθηκε πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν μια αρχική εντεκάδα των γαλαζοκιτρίνων και το παράδοξο εδώ είναι ότι κανείς από αυτούς που αγωνίστηκαν την Τρίτη στο ΓΣΠ δεν ήταν στην αρχική εντεκάδα παρά μόνο οι Μπρεσσάν, Ορλάντι και Μιλάνοφ που και οι τρείς δεν είχαν ξεκινήσει ως βασικοί αλλά μπήκαν ως αλλαγή.

Αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν ότι σε κάθε θέση της ομάδας υπάρχει τουλάχιστον μία πολύ καλή εναλλακτική επιλογή γεγονός που αυξάνει τον ανταγωνισμό στην ομάδα, ένα ανταγωνισμό που για κάθε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι απαραίτητος.

Έτσι ο Τόμας Κρίστιανσεν μόνο παράπονο δεν πρέπει να έχει από το ρόστερ που έχει μέχρι στιγμής στην διάθεση του και που ίσως με ακόμα λίγη ενίσχυση γίνει το ιδανικότερο για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της σε ομίλους αν τελικά περάσει αλλά ταυτόχρονα και στο πρωτάθλημα

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση