ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η παρουσίαση του χορηγού (pics)

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ για την παρουσίαση του κύριου χορηγού στην φανέλα.

Η εταιρεία Pari-Match θα είναι ο Μέγας Χορηγός των «γαλαζοκιτρίνων», για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ο Επικεφαλής Τμήματος Μάρκετινγκ της Pari Match, Alexey Savin, ανέφερε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον μια αναγνωρισμένη ομάδα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η μεταξύ μας συνεργασία ευελπιστούμε ότι θα φέρει κέρδος και θα επωφεληθεί τόσο η Pari Match όσο και ο ΑΠΟΕΛ. Στόχος είναι να προβάλουμε το εμπορικό μας όνομα και να αυξήσουμε ως επιχείρηση τον δικό μας κύκλο εργασιών και τα οικονομικά οφέλη ως εταιρεία μέσα από την προβολή αυτή. Η απόφαση για συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί για εμάς μια στρατηγική κίνηση. Σχεδιάζουμε να αποκτήσουμε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και να αρχίσουμε να αναπτυσσόμαστε στην κυπριακή αγορά μέχρι το τέλος του 2016».

Από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης:

«Αφιερώσαμε εδώ και αρκετούς μήνες πάρα πολύ χρόνο και κόπο για να εξασφαλιστούν από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, οι συνεργασίες που θα πρόσφεραν στον ΑΠΟΕΛ τις οικονομικές συνεργασίες που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα της εμβέλειες της πιο πετυχημένης ομάδας στην Κύπρο.

Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα την συνεργασία μας με τον κύριο χορηγό του ΑΠΟΕΛ, γι ατην ποδοσφαιρική περίοδο 2016=17. Την εταιρεία Pari Match.

Το γεγονός ότι πρόκειται για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εκτός Κύπρου αλλά και διαδικτυακά σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύει ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί πλέον να εξαργυρώνει μέσω της σύναψης τέτοιων χορηγικών συνεργασιών, την φήμη και τις αγωνιστικές επιτυχίες που κτίζει τα τελευταία δέκα χρόνια μέσα από τις διακρίσεις του σε τοπικό αλλά και Ευρωπαϊκό επίπεδο».

Η εταιρεία Pari-Match

Η Pari-Match ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια και είναι διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων. Είναι μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο της Ανατολικής Ευρώπης και δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω διαδικτύου.

Η εταιρεία Pari-Match δραστηριοποιείται ήδη ως επίσημος χορηγός ποδοσφαίρου στην Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στην Εθνική Ομάδα της Ουκρανίας και είναι ο επίσημος χορηγός του Ουκρανικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει μετονομαστεί σε «League Pari-Match» από την περίοδο 2015-16.

Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Pari-Match για την επιλογή της να συνεργαστεί με την ομάδα μας.

Είναι η δεύτερη μεγάλη χορηγική συμφωνία που ολοκληρώνεται από την ομάδα μας σε μια εποχή που η εξεύρεση χορηγών είναι από δύσκολη έως αδύνατη. Ο ΑΠΟΕΛ καταφέρνει να εξαργυρώσει μέσα από τις συμφωνίες αυτές την αναγνώριση του ονόματος του σε διεθνές επίπεδο αφού και οι δύο χορηγικές συμφωνίες αφορούν σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση