ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρέπει να τρέξουν ΟΛΑ

Η γενική συνέλευση του σωματείου δεν ήταν το τέλος του δρόμου για την Ανόρθωση, αλλά αντίθετα η αρχή για να αρχίσουν επιτέλους τα πράγματα να τρέχουν. Η ομάδα είναι στο και πέντε για τα θέματα σχεδιασμού και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης ζήτησε και πήρε από τη συνέλευση χρόνο 2-3 ημερών για να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με την παρουσία του στην εταιρεία, ενώ είναι δεδομένη η αναζήτηση εκτελεστικού προέδρου. Μια θέση που αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση ως τώρα.

Παράλληλα, ο Αλμπέρτο Μπενίτο είναι στην Κύπρο και θα συναντηθεί εντός της ημέρας(28/6) με τον μεγαλομέτοχο για τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο κ. Πουλλαίδης αναχωρεί για εξωτερικό επίσης μέσα στη μέρα.

Στις 4/7 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και περίπου καμιά δεκαριά παίκτες είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Αν εξαιρέσουμε τους «κομμένους», που όσοι παραστούν θα το πράξουν λόγω συμβατικών υποχρεώσεων, είναι οι τρεις που ανακοινώθηκαν ως νέα αποκτήματα (Σάβιτς, Λέιβα, Κρέσπο) οι πέντε περσινοί ξένοι (Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Ίσμα, Εντλοβού) και κάποιοι Κύπριοι παίκτες όπως ο Μακρής. Ο Λαΐφης δε θα είναι αφού μένουν λεπτομέρειες για να κλείσει και τυπικά το ντιλ με τον Ολυμπιακό.

Από την Ανόρθωση, λένε πως υπάρχουν επαφές με περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν και στόχος είναι μέχρι την «πρώτη» να κλείσουν κάποιες περιπτώσεις.  Ακόμα το τοπίο και ως προς τις θέσεις είναι σχετικά «θολό» αφού αναμένονται ανακοινώσεις σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου. Το «Αντώνης Καρράς» επιβάλλεται να γεμίσει το συντομότερο. Δε θα γράψουμε «πριν να είναι αργά», γιατί είναι ήδη…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση