ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αλλάζει ο Άγγλος;

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Αυτό το 4-4-2 δεν φαίνεται να.. βγαίνει στην Ομόνοια μέχρι τώρα. Αυτό έδειξαν τα τέσσερα φιλικά. Θα ήταν όμως βιαστικό και άσοφο να ισχυριστεί κανείς αυτήν τη χρονική στιγμή ότι αυτή η διάταξη δεν θα της… βγει γενικότερα.

Πέρα από το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο, υπάρχει και η προοπτική της ενίσχυσης, που σημαίνει ότι με φουλ δυναμικό οι επιλογές διαφοροποιούνται. Προς το καλύτερο εννοείται.

Όμως την ερχόμενη Πέμπτη έχει παιχνίδι  και τα πράγματα πιέζουν.  Μια προπόνηση απομένει  στην Κύπρο, η σημερινή, αφού αύριο η ομάδα αναχωρεί για την Αρμενία, όπου θα γίνει άλλη μια, μετά το ταξίδι και την παραμονή του αγώνα, η τελευταία. 

Με ότι είδαμε μέχρι τώρα, το 4-4-2 είναι κάπως επίφοβο, να εφαρμοστεί. Έτσι είναι πιθανό, ο Τζον Κάρβερ να αλλάξει τα πράγματα και να παρουσιάσει την ομάδα με το ...παραδοσιακό γιαυτήν 4-2-3-1.

Η προσοχή έίναι κύρια στραμμένη στο επίπεδο ετοιμότητας του Κλέιτον. Αν κριθεί κατάλληλο, ο ποδοσφαιριστής,  αναμένεται να πάρει θέση «δεκαριού» στο ενδεχόμενο 4-2-3-1.

Ρεπό είχε παραχωρηθεί χθες στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Μετά το φιλικό της Παρασκευής και την αποθεραπεία το Σάββατο, δόθηκε χρόνος στους παίκτες να πάρουν ανάσα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Πέμπτης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση