ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μοντέλα κατά VAR: «Αυτό δεν είναι μπάλα, είναι τηλεόραση»

Αντίθετος στην χρήση VAR ο προπονητής της Μίλαν

Ενα χρόνο πριν η Μίλαν του Βιτσέντζο Μοντέλα «πετούσε». Τώρα έχει έξι βαθμούς λιγότερους (19 τότε) και απογοητεύει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Έχει ένα μόλις βαθμό στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις της, στην Serie A.

Ο Ιταλός προπονητής δοκιμάζει μεγάλη πίεση: «Αισθάνομαι προπονητής της Μίλαν και είμαι ευτυχισμένος γι αυτό. Η δουλειά μου είναι να σκέφτομαι τον επόμενο αγώνα. Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, παίζοντας 10 για 70 λεπτά. Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του συλλόγου», τόνισε ο Μοντέλα, που δείχνει αντίθετος στην χρήση VAR:

«Εγώ παίζω την καριέρα μου σε τέτοια παιχνίδια, αυτό δεν είναι μπάλα, είναι τηλεόραση. Το VAR με κάνει να χάνω την υπομονή μου. Ιδιαίτερα στην αποβολή του Μπονούτσι. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε έκπληκτος, προσπαθούσε να ξεφύγει, δεν κοιτούσε τον αντίπαλο. Τα πράγματα που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να είναι τηλεοπτικές εικόνες. Το VAR πρέπει να επαναξιολογηθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Ζαρντίμ κοντά στη Μίλαν!

Ο Ζαρντίμ κοντά στη Μίλαν!

Ενδεχόμενο να ακολουθήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον τεχνικό διευθυντή Λούις Κάμπος στη Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ...
24sports team
 |  ΜΙΛΑΝ
X