ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόφαση Ντονναρούμα

Οριστική κατάρρευση στις συζητήσεις της Μίλαν με τον Τζιανλουίτζι Ντονναρούμα, με τον Φασόνε να ανακοινώσει σε συνέντευξη τύπου πως τους ενημέρωσε η πλευρά του παίκτη πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2018.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο Φασόνε, δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια στις συζητήσεις.

«Προτίμησα από το να βγάλουμε ανακοίνωση και υπολογίζοντας το ενδιαφέρον για την υπόθεση του Ντοναρούμα, να σας ενημερώσω άμεσα για τη συνάντηση που είχα πριν από λίγα λεπτά με τον Μίνο Ραϊόλα. 

Ο Ραϊόλα μας ενημέρωσε ότι ο Ντοναρούμα πήρε την οριστική απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν. Είναι μια οριστική απόφαση, που πάρθηκε από τον παίκτη. 

Θέλω να σας θυμίσω ότι πριν από 10 μέρες κάναμε μια πολύ σημαντική πρόταση στον παίκτη, ακόμα υψηλότεροι από την πρόταση που παρουσίαζαν τα ΜΜΕ. 

Ο παίκτης την αξιολόγησε και έκανε μερικές σημειώσεις που δεν ήταν οικονομικές, αλλά ήταν τεχνικές και επαγγελματικές και μας είπε ότι δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο, οπότε ο χρόνος του στη Μίλαν θα ολοκληρωθεί στο τέλος του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2018. 

Είμαστε έκπληκτοι, αφού ελπίζαμε ότι ο Ντοναρούμα θα ήταν ο τερματοφύλακας που θα οδηγούσε τη Μίλαν στο μέλλον και να χτίσουμε την ομάδα γύρω του. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βάλουμε τα δυνατά μας. Φυσιολογικά, η απόφαση μας αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και η Μίλαν να προχωρήσει». 

Ήδη, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρουν στον παίκτη 6 εκατ. ευρώ ετησίως, τη στιγμή που η Μίλαν έδινε 4,5 για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ωστόσο, από την πλευρά του ο παίκτης ήταν αμετακίνητος από τη θέση του, ώστε να μπει ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που η Μίλαν δεν βγει στο Champions League, όρος που φαίνεται αυτή τη στιγμή αποτέλεσε το λόγο για να ραγίσει το γυαλί των δύο πλευρών.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Ζαρντίμ κοντά στη Μίλαν!

Ο Ζαρντίμ κοντά στη Μίλαν!

Ενδεχόμενο να ακολουθήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον τεχνικό διευθυντή Λούις Κάμπος στη Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ...
24sports team
 |  ΜΙΛΑΝ
X