ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σκληρά παζάρια για Ντοναρούμα

Για τη Μίλαν ο Ντοναρούμα είναι ίσως το σημαντικότερο κεφάλαιο από το υπάρχον ρόστερ, συνεπώς είναι απαραίτητο να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα οριστικά. Ωστόσο, ο δαιμόνιος μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, είναι ένας από τους πιο αδιάλλακτους διαπραγματευτές και επιθυμεί να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Πέρα από το καθαρά οικονομικό κομμάτι και τις απολαβές του παίκτη, καθοριστικός παράγοντας για την επέκταση της συνεργασίας θα είναι ο ρόλος του Ντοναρούμα στην ομάδα, με τον προπονητή των «ροσονέρι» Βιτσέντσο Μοντέλα να επισημαίνει την ανάγκη ανάληψης περισσότερων ευθυνών από τη μεριά του Ντοναρούμα.

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι της 30 Ιουνίου, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει στη... γωνία, εφόσον προκύψει «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

Με Σούσο σώθηκε ο… Γκατούζο

Με Σούσο σώθηκε ο… Γκατούζο

Λυτρωτική νίκη για τη Μίλαν, που επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Σαμπντόρια και επανήλθε στις επιτυχίες μετά από 2 σερί ήττες ...
 |  ΜΙΛΑΝ
Φήμες για Βενγκέρ στην Μίλαν!

Φήμες για Βενγκέρ στην Μίλαν!

Τον Αρσέν Βενγκέρ προορίζει για προπονητή της Μίλαν ο Ιβάν Γκαζίδης, που ετοιμάζεται να φύγει από την Άρσεναλ για να αναλάβει ...
 |  ΜΙΛΑΝ