ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην τελική ευθεία για την εξαγορά

Θέμα μερικών εβδομάδων αποτελεί η εξαγορά της Μίλαν από τους Κινέζους με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να πουλάει το 99,9% των μετοχών που κατέχει.

Το deal καθυστερούσε εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία προκειμένου οι Ροσονέρι να περάσουν και επίσημα στα χέρια των Κινέζων.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport θα πρέπει να θεωρείται πλέον βέβαιο πως ο κινεζικός κολοσσός της Sino-Europe Sports θα καταβάλει το ποσό των 320 εκατομμυρίων ευρώ και θα πάρει τη Μίλαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο ισχυρός άνδρας των Ροσονέρι θα παραχωρήσει το 99,9% των μετοχών που κατέχει με τη Μίλαν να αλλάζει χέρια ως τις 3 Μαρτίου.

Μάλιστα, όπως προσθέτει η μεγάλη ιταλική εφημερίδα, προτεραιότητα των Κινέζων επενδυτών αμέσως μετά την εξαγορά αποτελεί η ανανέωση του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

Την περίπτωση του Γιανίκ Καράσκο που αγωνίζεται στην κινέζικη Nτάλιαν Γιφάνγκ εξετάζει η Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. ...
 |  ΜΙΛΑΝ
Μίλαν για Λοσάνο!

Μίλαν για Λοσάνο!

Στο παγκόσμιο κύπελλο είχε κάνει τους Μεξικανούς να πίνουν τεκίλα στο όνομα του και η ώρα για μια μεγάλη μεταγραφή έφθασε! ...
 |  ΜΙΛΑΝ
X